Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Quick question about SLI.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Quick question about SLI.

post #1 of 5
Thread Starter 
Ok I have a geforce 9800 gt graphics card. Her recently inobtained another one from a buddy of mine for free. The onl problem is it doesnt work exactly right. Whe i start the compuer with the new card the screenis alittle pixalated. My question is that if i SLI the new car with my old one will it work and will it mess anything else up?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
am2 6400 gigabyte ga-m57sli-s4 xfx 9800gt 5 gigs patriot 
Power
950 watt roswill extrem 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
am2 6400 gigabyte ga-m57sli-s4 xfx 9800gt 5 gigs patriot 
Power
950 watt roswill extrem 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Please fill out your system information:
http://www.overclock.net/specs.php?do=addsystem

Welcome to OCN!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
ok ther i think i got it. oh and thank you.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
am2 6400 gigabyte ga-m57sli-s4 xfx 9800gt 5 gigs patriot 
Power
950 watt roswill extrem 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
am2 6400 gigabyte ga-m57sli-s4 xfx 9800gt 5 gigs patriot 
Power
950 watt roswill extrem 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
No problem. So the pixels occur only when the second card is installed, correct?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
I haven't tried plugging them in at the same time because i don't want to screw anything up. But when i did plug the second one in by itself it pixels were all crazy. its more like little lines across the screen.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
am2 6400 gigabyte ga-m57sli-s4 xfx 9800gt 5 gigs patriot 
Power
950 watt roswill extrem 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
am2 6400 gigabyte ga-m57sli-s4 xfx 9800gt 5 gigs patriot 
Power
950 watt roswill extrem 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Quick question about SLI.