Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Yet another 970 thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Yet another 970 thread - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by nerdybeat View Post
I was able to get 4.0 stable at 1.26v (168x24), with turboboost off. The temps you have seem pretty normal for the listed vcore and clock. If you mess around with it enough you can easily get up to 4.0 on <1.27v and keep those temps about the same. Are your ambients a bit high?

under 70C after some prime/folding seems fine imo. What mobo are you using? (sig rig isn't updated with 970)
Yes, at the moment ambient temps are around 28-29c

Sig updated- Gigabyte GA-X58A-UD3R

Quote:
Originally Posted by snelan View Post
Are you coming from AMD, because Phenoms usually run a lot colder than i7s. Those are great temps though, definitely not too hot. If you really want lower temps though, you could buy the Rasa kit, I think it's like $120 for the 240 rad version.
I am kinda used to the Phenom 945's temps, its been a while since I had a 130watt tdp processor. As tempting as the rasa is, I don;t have the money for it right now.

Quote:
Originally Posted by wumpus View Post
those temps are great for that voltage/speed.....idk what your talking about
Thanks, I will try to bump it up and see if I can hit 4

Will post back with pics and results.
post #12 of 12
Thread Starter 
I have a red light next to my ram on my mobo, from what I read from the manual thats the DRAM voltage light, it is at 1.5 right now, should I increase it to 1.6 or 1.65 since it is rated at that(seems like a stupid question but I had to ask it)

Also, I had it at 25x160 1.3v and still got an error. The error list on OCN said that was 'needs more voltage', think I just have a chip that needs a little more, or am I doing something else wrong?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Yet another 970 thread