Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › why is my 3rd monitor not working...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

why is my 3rd monitor not working...

post #1 of 2
Thread Starter 
heres my deal.
i know i cant power my 3 monitors off of my single 6870 (15" mons are using VGA->DVI converters). but i have my old 5830 in here just to try to power the 3rd monitor. windows detects both of my cards, but not the monitor connected to my 5830.
i have the 5830 in here temporarily until i buy a second 6870 which should solve my problems, but i still need the 3rd monitor.

why is this happening?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Athlon 64 3400+ NewCastle| 2.4Ghz] [ASRock K8Upgrade-NF3 | Coming SOON] [Saphire Radeon X1600PRO | AGP] [1GB Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Seagate 250GB | IDE] [Generic DVD Drive] [Windows XP Pro 32bit] [HP 15" | 1024x768] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Crappy HP keyboard] [Generic 300w =/ ] [Case? BAHAHAHA!!] [Crappy Ball Mouse] 
Mouse Pad
LOLWUT 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Athlon 64 3400+ NewCastle| 2.4Ghz] [ASRock K8Upgrade-NF3 | Coming SOON] [Saphire Radeon X1600PRO | AGP] [1GB Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Seagate 250GB | IDE] [Generic DVD Drive] [Windows XP Pro 32bit] [HP 15" | 1024x768] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Crappy HP keyboard] [Generic 300w =/ ] [Case? BAHAHAHA!!] [Crappy Ball Mouse] 
Mouse Pad
LOLWUT 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
nvm i fixed it :/
i pluged both cards into my XFX 5830 and pulled the MSI one, since MSI only has one DVI port

some1 can delete this now.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Athlon 64 3400+ NewCastle| 2.4Ghz] [ASRock K8Upgrade-NF3 | Coming SOON] [Saphire Radeon X1600PRO | AGP] [1GB Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Seagate 250GB | IDE] [Generic DVD Drive] [Windows XP Pro 32bit] [HP 15" | 1024x768] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Crappy HP keyboard] [Generic 300w =/ ] [Case? BAHAHAHA!!] [Crappy Ball Mouse] 
Mouse Pad
LOLWUT 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Athlon 64 3400+ NewCastle| 2.4Ghz] [ASRock K8Upgrade-NF3 | Coming SOON] [Saphire Radeon X1600PRO | AGP] [1GB Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Seagate 250GB | IDE] [Generic DVD Drive] [Windows XP Pro 32bit] [HP 15" | 1024x768] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Crappy HP keyboard] [Generic 300w =/ ] [Case? BAHAHAHA!!] [Crappy Ball Mouse] 
Mouse Pad
LOLWUT 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › why is my 3rd monitor not working...