Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › new build, having a small issue, lets see hows awesome
New Posts  All Forums:Forum Nav:

new build, having a small issue, lets see hows awesome

post #1 of 8
Thread Starter 
ok, sig rig is what im running, jsut got a new case, mobo and watercooiling.... now my ATI cards arent wanting to respond, i have installed the drivers properly along with catalyst, and there running in crossfire,. but randomly while.. not jsut gaming, but even watching youtube, my display adapter will stop responding, im new to the higher end series of Mobos, i had the Asus m4a79t deluxe motherboard before this. and it didnt happen, any thoughts guys?
post #2 of 8
roll back the drivers to the ones that were "working" and see if that makes a difference
Phobia
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1100T - 4.40Ghz 990FXA-UD7 VTX3D HD6990 Ripjaws - 1900Mhz CL8 
Hard DriveOSMonitorPower
S3 120gb SSD + 4 x 2TB green Win 7 Ultimate Panasonic 42" + BenQ G2420HD AX1200 
Case
600T White 
  hide details  
Reply
Phobia
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1100T - 4.40Ghz 990FXA-UD7 VTX3D HD6990 Ripjaws - 1900Mhz CL8 
Hard DriveOSMonitorPower
S3 120gb SSD + 4 x 2TB green Win 7 Ultimate Panasonic 42" + BenQ G2420HD AX1200 
Case
600T White 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
they are the same drivers as the older build, literally working yesterday. the catalyst center and drivers are the same. they haven't been updated =(
post #4 of 8
Try resetting the cmos, just because this trick works for me even when it doesnt make sense lol. Otherwise, uninstall and try other drivers. Use driver sweeper if you want to be sure you totally get rid of them.
ElevenShiftySix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750 3.7Ghz @ 1.275V Gigabyte GA-P55-UD5 MSI GTX 670 2GB 2x2GB A-Data 1600 Cas 8 
Hard DriveOSMonitorPower
640GB WD Caviar Blue Windows 7 Home Premium x64 HP w2338h 1920x1080 Corsair VX550 
CaseMouse
NZXT Phantom White Steelseries Xai 
  hide details  
Reply
ElevenShiftySix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750 3.7Ghz @ 1.275V Gigabyte GA-P55-UD5 MSI GTX 670 2GB 2x2GB A-Data 1600 Cas 8 
Hard DriveOSMonitorPower
640GB WD Caviar Blue Windows 7 Home Premium x64 HP w2338h 1920x1080 Corsair VX550 
CaseMouse
NZXT Phantom White Steelseries Xai 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Quote:
Originally Posted by dustin88 View Post
ok, sig rig is what im running, jsut got a new case, mobo and watercooiling.... now my ATI cards arent wanting to respond, i have installed the drivers properly along with catalyst, and there running in crossfire,. but randomly while.. not jsut gaming, but even watching youtube, my display adapter will stop responding, im new to the higher end series of Mobos, i had the Asus m4a79t deluxe motherboard before this. and it didnt happen, any thoughts guys?
Windows 7 Service pack 1 did that to me. I ended up doing a fresh install after the rollback seemed to break other things.
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
had to do a fresh install today, after a new mobo windows wont boot, i learned that the hard way. the drivers are the same as they were in the old system,. i am wondering if its my motherboard, mind you its amazing, but i'm using 2 5770s. maybe it just hates older cards
post #7 of 8
Quote:
Originally Posted by dustin88 View Post
had to do a fresh install today, after a new mobo windows wont boot, i learned that the hard way. the drivers are the same as they were in the old system,. i am wondering if its my motherboard, mind you its amazing, but i'm using 2 5770s. maybe it just hates older cards
How sad, 5770's are now an old card )-; and I just got one.
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
by production and release date they are old< BUTTT i am keeping them because 1. they run amazing and they are quiet. my fans never get above 35% and i crank them and OC them. 2. i am going from the 5 series to a 7, because the release dates of the 7 series are sometime this fall. no sense in spending money on a 6 wen i get to skip a generation. plus the enxt cards i get, i am planning on watercooling them. jsut because i want to try out new things =D
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › new build, having a small issue, lets see hows awesome