Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › (Fixed)- Can't get monitor to acknowledge comp
New Posts  All Forums:Forum Nav:

(Fixed)- Can't get monitor to acknowledge comp - Page 2

post #11 of 67
Something probably isn't plugged in correctly.
Unto The Void
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6800k Gigabyte G1 X99-Phoenix SLI Gigabyte GTX 1080 G1 32GB RipJaw 4 DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 500GB Crucial M4 2 x Spinpoint F1 Samsung 850 1TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D15S Windows 10 LG Ultrawide 29" Asus 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech 810 EVGA P2 650 Watt In Win 303 Logitech G502 
  hide details  
Reply
Unto The Void
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6800k Gigabyte G1 X99-Phoenix SLI Gigabyte GTX 1080 G1 32GB RipJaw 4 DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 500GB Crucial M4 2 x Spinpoint F1 Samsung 850 1TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D15S Windows 10 LG Ultrawide 29" Asus 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech 810 EVGA P2 650 Watt In Win 303 Logitech G502 
  hide details  
Reply
post #12 of 67
Thread Starter 
I've triple checked everything. All lights come on, everything spins. Just monitor mouse and keyboard don't get acknowledged
post #13 of 67
Thread Starter 
I know it's 4 hours early, but bump.
post #14 of 67
Thread Starter 
Bump.
post #15 of 67
Since nothing powers on and you are 100% sure everything is plugged in it sounds like a mobo problem too me, try one stick of RAM at a time as someone said earlier.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 4GHz 1.26V Asus P6X58D-E 6950 Powercolor 2GB (Dual Fan) 6GB Gskill 
Hard DriveOSMonitorPower
1TB Sata 3 + 250GB + 500GB Win 7 Professional 64Bit LG Flatron E2260V-PN + 2x(19' 3:3) Coolermaster 1000w Silent Pro 
Case
Coolermaster CM690 II 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 4GHz 1.26V Asus P6X58D-E 6950 Powercolor 2GB (Dual Fan) 6GB Gskill 
Hard DriveOSMonitorPower
1TB Sata 3 + 250GB + 500GB Win 7 Professional 64Bit LG Flatron E2260V-PN + 2x(19' 3:3) Coolermaster 1000w Silent Pro 
Case
Coolermaster CM690 II 
  hide details  
Reply
post #16 of 67
Thread Starter 
Everything except gpu mouse and keyboard powers on. But I rma'd my mobo back to asus today. I'll see in about 2 weeks if that solves the problem. If not, i'm completely out of ideas. I tried that with the ram already. As well as resetting cmos.
post #17 of 67
My guess is the mobo then.
The New Precious
(21 items)
 
My Precious...
(24 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] Core i7-4790k [ASUS] Z97-DELUXE [ASUS] GTX 980 Strix [Corsair] Vengance Pro Series 16GB DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
[Crucial] M550 512GB [WD] Black 3TB x 2 [EK] Supremacy EVO - Gold [EK] GTX 980 Strix - Fullcover w/ Backplate 
CoolingCoolingCoolingCooling
[EK] D5 X-RES Top 100 w/ D5 Vario [Monsoon] 3/8" ID 5/8" OD Compressions - Gold [XSPC] EX240 x 2 [Corsair] SP120 x 5 / AF120 x 1 
OSMonitorKeyboardPower
[Windows] 8.1 Pro 64-bit [BenQ] XL2420TX [Corsair] K70 - Red switches [Corsair] AX750 
CaseMouseAudioAudio
[Corsair] Carbide Air 540 [Razer] Naga Epic [Audio Technica] ATH-A700  [Antlion] ModMic 
Other
[Lamptron] FC5-V2  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] Core i7-960 [ASUS] Rampage III Formula [EVGA] GTX 670 FTW 2GB [Corsair] Dominator-GT 6GB DDR3-1866 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
[Crucial] M4 128GB [Samsung] Spinpoint F3 1TB x2 [WD] Caviar Black 750GB [XSPC] Raystorm 
CoolingCoolingCoolingCooling
[EVGA] GTX 680 Hydro Copper w/ Backplate  [XSPC] EX360 and EX240 [XSPC] Dual-bay Res w/ [Swiftech] MCP655 [Scythe] Gentle Typhoon AP-15 x 5 
CoolingOSMonitorKeyboard
[Bitfenix] Spectre Pro Red LED - 140mm x 4 [Windows] 7 Ultimate 64-Bit [BenQ] XL2420TX [Saitek] Cyborg V.5 Red LED 
PowerCaseMouseAudio
[Corsair] AX850 [NZXT] Switch 810 Matte Black [Razer] Naga Epic Red LED [Audio Technica] ATH-A700 
AudioOther
[ASUS] Xonar Essence STX [Lamptron] FC5-V2 
CPUGraphicsRAMHard Drive
[Intel] Core M-5Y10 [Intel] HD Graphics 5300 [Generic?] 8 GB DDR3 [Generic?] 256GB SSD 
OSMonitor
[Microsoft] Windows 10 1920 x 1080 
  hide details  
Reply
The New Precious
(21 items)
 
My Precious...
(24 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] Core i7-4790k [ASUS] Z97-DELUXE [ASUS] GTX 980 Strix [Corsair] Vengance Pro Series 16GB DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
[Crucial] M550 512GB [WD] Black 3TB x 2 [EK] Supremacy EVO - Gold [EK] GTX 980 Strix - Fullcover w/ Backplate 
CoolingCoolingCoolingCooling
[EK] D5 X-RES Top 100 w/ D5 Vario [Monsoon] 3/8" ID 5/8" OD Compressions - Gold [XSPC] EX240 x 2 [Corsair] SP120 x 5 / AF120 x 1 
OSMonitorKeyboardPower
[Windows] 8.1 Pro 64-bit [BenQ] XL2420TX [Corsair] K70 - Red switches [Corsair] AX750 
CaseMouseAudioAudio
[Corsair] Carbide Air 540 [Razer] Naga Epic [Audio Technica] ATH-A700  [Antlion] ModMic 
Other
[Lamptron] FC5-V2  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] Core i7-960 [ASUS] Rampage III Formula [EVGA] GTX 670 FTW 2GB [Corsair] Dominator-GT 6GB DDR3-1866 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
[Crucial] M4 128GB [Samsung] Spinpoint F3 1TB x2 [WD] Caviar Black 750GB [XSPC] Raystorm 
CoolingCoolingCoolingCooling
[EVGA] GTX 680 Hydro Copper w/ Backplate  [XSPC] EX360 and EX240 [XSPC] Dual-bay Res w/ [Swiftech] MCP655 [Scythe] Gentle Typhoon AP-15 x 5 
CoolingOSMonitorKeyboard
[Bitfenix] Spectre Pro Red LED - 140mm x 4 [Windows] 7 Ultimate 64-Bit [BenQ] XL2420TX [Saitek] Cyborg V.5 Red LED 
PowerCaseMouseAudio
[Corsair] AX850 [NZXT] Switch 810 Matte Black [Razer] Naga Epic Red LED [Audio Technica] ATH-A700 
AudioOther
[ASUS] Xonar Essence STX [Lamptron] FC5-V2 
CPUGraphicsRAMHard Drive
[Intel] Core M-5Y10 [Intel] HD Graphics 5300 [Generic?] 8 GB DDR3 [Generic?] 256GB SSD 
OSMonitor
[Microsoft] Windows 10 1920 x 1080 
  hide details  
Reply
post #18 of 67
Thread Starter 
Got my motherboard back today. It worked but them told me the boot manager was missing. But them I tried to restart, monitor, keyboard and mouse stopped again. I'm totally stumped.
post #19 of 67
Quote:
Originally Posted by TheGrayDon10 View Post
Got my motherboard back today. It worked but them told me the boot manager was missing. But them I tried to restart, monitor, keyboard and mouse stopped again. I'm totally stumped.
You need to go into BIOS then set boot/OS drive as the first priority order. If they replaced you different identical board, the best is to wipe and fresh OS re-install to avoid any conflicting issues.
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #20 of 67
Thread Starter 
Reread my statement please. Keyboard, mouse and display not working.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › (Fixed)- Can't get monitor to acknowledge comp