Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › GT 210 Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GT 210 Problem

post #1 of 2
Thread Starter 
Good day folks, my friend and I just bought an Inno3d GT210 ddr2 GPU last week, we installed on his computer which specs are :

Intel e5200 2.53 Ghz
Asrock g31m-s
2gb kingston ram
Generic 500w power supply
Windows Vista starter kit

After we installed the card and the drivers, he is having a blue screen problem showing up at random times, which I dont know what it says. And after a week, the computer wont power up(means the cpu fan wont start, exhaust etc..) , he tried removing the Ram/HDdisk/Processor/GPU, then found out that the computer wont power up when the Gt210 is installed on the board, and without it, the computer works fine, can you help us solve this mystery? Before buying that card, we checked the compatability of the card to the board and it shows no conflicts .. Is it a power supply issue or what? Thanks, hope someone can help us ASAP
GZ
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz Asus P5KPL-AM EPU Nvidia GT220 1024mb Transcend 2Gb Ram 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SAMSUNG HD321HJ HP dvd1260 Windows Vista Ultimate Samsung SyncMaster 733nw 
PowerCase
Electron 600 watts GIGABYTE GZ-PC 
  hide details  
Reply
GZ
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz Asus P5KPL-AM EPU Nvidia GT220 1024mb Transcend 2Gb Ram 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SAMSUNG HD321HJ HP dvd1260 Windows Vista Ultimate Samsung SyncMaster 733nw 
PowerCase
Electron 600 watts GIGABYTE GZ-PC 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Have you tryed to reset the BIOS with the card in, or install the latest BIOS?
& no it doesn't sound like the PSU.
Edited by KEX - 7/18/11 at 2:07am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › GT 210 Problem