Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SOLVED: Delete post please
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SOLVED: Delete post please - Page 2

post #11 of 52
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dealio View Post
mine never even gets to the 90s, and mine is running SLI as top card.. maybe 1GHz OC is too much, try 950

OP, since you just got it, send it back to the retailer
Bro I get 90C+ On stock? my room is so cold right now like 18c and my idles are low too.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
post #12 of 52
Quote:
Originally Posted by The Nightwatchman View Post
91c at stock clocks? Something is wrong with that card.
i missed this.

OP definitely send it back
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
post #13 of 52
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dealio View Post
i missed this.

OP definitely send it back
I have warranty but I'll try and fix it before sending it back because I have no other card besides this one :/
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
post #14 of 52
My ASUS 560-ti doesn't go past 50C underload, that's with the factory overclock of 830MHz core.
gaming pc
(17 items)
 
htpc
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II X6 1100t Black Edition [Asus] M4A88T-V EVO/USB3 [Asus] GTX560ti Direct CU II [GSkill] Ripjaws 8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
[Crucial] M4 128GB  [Samsung] Spinpoint F3 1TB [Western Digital] Caviar Blue 320GB [Western Digital] Essentials 1TB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Western Digital] Essentials V2 1TB [Optaric] DVD-RW [Windows] 7 Ultimate X64 [Samsung] P2450H X2 
KeyboardPowerCaseMouse
[Logitech] G110 [Coolermaster] Silent Pro Modular 700w [Coolermaster] Storm Scout [Logitech] MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II X4 960t (X6 1605T) Black Edition [Asus] M5A78L-M/USB3 [AMD] Radeon 6850 [Kingston] Hyper X Blu 4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
[Samsung] Spinpoint M7 640GB [Samsung] SH-B123L Blu Ray Drive [Asus] Golden Axe Square [Windows] 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
[LG] 32LD450 [Logitech] MK250 [Coolermaster] GX 450W [Fractal Design] Core 1000 
Mouse
[Logitech] MK250 
  hide details  
Reply
gaming pc
(17 items)
 
htpc
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II X6 1100t Black Edition [Asus] M4A88T-V EVO/USB3 [Asus] GTX560ti Direct CU II [GSkill] Ripjaws 8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
[Crucial] M4 128GB  [Samsung] Spinpoint F3 1TB [Western Digital] Caviar Blue 320GB [Western Digital] Essentials 1TB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Western Digital] Essentials V2 1TB [Optaric] DVD-RW [Windows] 7 Ultimate X64 [Samsung] P2450H X2 
KeyboardPowerCaseMouse
[Logitech] G110 [Coolermaster] Silent Pro Modular 700w [Coolermaster] Storm Scout [Logitech] MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II X4 960t (X6 1605T) Black Edition [Asus] M5A78L-M/USB3 [AMD] Radeon 6850 [Kingston] Hyper X Blu 4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
[Samsung] Spinpoint M7 640GB [Samsung] SH-B123L Blu Ray Drive [Asus] Golden Axe Square [Windows] 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
[LG] 32LD450 [Logitech] MK250 [Coolermaster] GX 450W [Fractal Design] Core 1000 
Mouse
[Logitech] MK250 
  hide details  
Reply
post #15 of 52
careful you dont void the warranty trying to fix it. you said you got it yesterday.. i would just send it back right now

btw, and not to brag but amazon would send you a new replacement card immediately. you have 30 days to return the defective one
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
post #16 of 52
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dealio View Post
careful you dont void the warranty trying to fix it. you said you got it yesterday.. i would just send it back right now

btw, and not to brag but amazon would send you a new replacement card immediately. you have 30 days to return the defective one
Should I call Amazon lol jk. Sucks I got it from Newegg. :/
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
post #17 of 52
Quote:
Originally Posted by fRingE View Post
I have warranty but I'll try and fix it before sending it back because I have no other card besides this one :/
What are you using to measure temps, (software). Use msi ab, or evga bla bla.

Sounds like bad software, or stuck sensor. IMHO I would NOT run furmark for more than 5 to 10 mins.
The best test for a stable OC is gaming. Only time I use furmark as if I already have a problem, IE troubleshooting.
MyCleanPC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770k ASUS MAXIMUS VI EVGA master blaster Corsair Vengence  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ SSD raid0 samsung Win 7 Samsung 
PowerCase
Enermax rev 1050 Stacker 832 
  hide details  
Reply
MyCleanPC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770k ASUS MAXIMUS VI EVGA master blaster Corsair Vengence  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ SSD raid0 samsung Win 7 Samsung 
PowerCase
Enermax rev 1050 Stacker 832 
  hide details  
Reply
post #18 of 52
Quote:
Originally Posted by fRingE View Post
Should I call Amazon lol jk. Sucks I got it from Newegg. :/
looks like they are not restocking... get a refund, srsly
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
post #19 of 52
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by DrFPS View Post
What are you using to measure temps, (software). Use msi ab, or evga bla bla.

Sounds like bad software, or stuck sensor. IMHO I would NOT run furmark for more than 5 to 10 mins.
The best test for a stable OC is gaming. Only time I use furmark as if I already have a problem, IE troubleshooting.
I am using Speed Fan, MSI AB, and FurMark to measure temps!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
post #20 of 52
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dealio View Post
looks like they are not restocking... get a refund, srsly
I am reading on other forums what people are getting 70c-80c and they have np? doesn't the GTX 580 hit 85c+ anyways?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SOLVED: Delete post please