Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SOLVED: Delete post please
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SOLVED: Delete post please  

post #1 of 8
Thread Starter 
So currently I @ 1000/2000/2100 1.062v I am stable in Heaven and all the game I play, but in FurMark I crash.

FurMark Max Temps: 90c+
Games and Heaven: 50c-60c

O_o

I have even tried 1.087v and the same thing happens with FurMark.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
post #2 of 8
all that look perfectly fine/normal/nothing to see here

what is the question?
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dealio View Post
all that look perfectly fine/normal/nothing to see here

what is the question?
I still don't understand why FurMark pushed my temps so high, where as in game and Heaven they are perfectly normal?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
post #4 of 8
Don't use furmark? I sure don't. Got my 1k clock stable @ 1.087v. Never really see above 45C when gaming, but I'm on water.

I use Kombustor and several passes of Heaven/3DM11 for stability testing.
Containment
(18 items)
 
Metamorphosis
(19 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 955BE Gigabyte GA-770TA-UD3 Asus GTX560ti 12GB DDR3 1333 CL7 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Spinpoint F3 750GB Seagate 1TB None Custom loop 
OSMonitorMonitorKeyboard
W7 Ultimate x64 Asus ML249H Asus VE228H Alienware TactX 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ 550W Antec 902 Alienware TactX Razer Sphex 
AudioAudio
E-MU 0404 USB Ultrasone DJ1 Pro Headphones 
CPUCPUMotherboardGraphics
Xeon E5405 Xeon E5405 SuperMicro X7DA3 ATI X1800 
RAMHard DriveCoolingCooling
16GB DDR2 FB-DIMM Various Hyper 101 Hyper 101 
OSMonitorPowerCase
ESXi 5.0 Headless Antec NEO ECO 620W Rosewill RSV-L4000 
MouseMouse PadOtherOther
None None HP P400 IPMI Card 
Other
HP Dual Gigabit NIC 
  hide details  
Containment
(18 items)
 
Metamorphosis
(19 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 955BE Gigabyte GA-770TA-UD3 Asus GTX560ti 12GB DDR3 1333 CL7 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Spinpoint F3 750GB Seagate 1TB None Custom loop 
OSMonitorMonitorKeyboard
W7 Ultimate x64 Asus ML249H Asus VE228H Alienware TactX 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ 550W Antec 902 Alienware TactX Razer Sphex 
AudioAudio
E-MU 0404 USB Ultrasone DJ1 Pro Headphones 
CPUCPUMotherboardGraphics
Xeon E5405 Xeon E5405 SuperMicro X7DA3 ATI X1800 
RAMHard DriveCoolingCooling
16GB DDR2 FB-DIMM Various Hyper 101 Hyper 101 
OSMonitorPowerCase
ESXi 5.0 Headless Antec NEO ECO 620W Rosewill RSV-L4000 
MouseMouse PadOtherOther
None None HP P400 IPMI Card 
Other
HP Dual Gigabit NIC 
  hide details  
post #5 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by The_Punisher View Post
Don't use furmark? I sure don't. Got my 1k clock stable @ 1.087v. Never really see above 45C when gaming, but I'm on water.

I use Kombustor and several passes of Heaven/3DM11 for stability testing.
I just think FurMark is over kill imo now. its pumping my card to hard I think.

*EDIT* 1.062v was stable @ 1GHz for like a day then for some reason it messed up and locked my core clock @ 405MHz.. I will try 1.087v with Kombustor
Edited by fRingE - 7/20/11 at 9:38am
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
post #6 of 8
Do yourself a huge favor and just buy another 1 and SLI them. You will be blown away by the performance and the cost is very reasonable. You can play Metro and Crysis2 full quality and be happy and enjoy your computer much more. If you are overclocking your GPU that much you must be seeing a deficit of required performance.
DarkStar
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K@4.4 HT Auto ASROCK|P67 EXTREME4 (B3) EVGA 560TI SC Crysis (SLI) 4Gx2|G.SKIL F3-17000CL9D 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SSD 64G|ADATA AS599S/HD 1T|SAMSUNG HD103SJ 32M 7K BD BURNER LITE-ON | IHBS212 R Win7 64 bit Pro BenQFP241VW Duals 
KeyboardPowerCaseMouse
EclipseII SEASONIC|SS-850HT SILVER ANTEC|THREE HUNDRED ILLUSION R Mamba 
Mouse Pad
Dell 
  hide details  
DarkStar
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K@4.4 HT Auto ASROCK|P67 EXTREME4 (B3) EVGA 560TI SC Crysis (SLI) 4Gx2|G.SKIL F3-17000CL9D 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SSD 64G|ADATA AS599S/HD 1T|SAMSUNG HD103SJ 32M 7K BD BURNER LITE-ON | IHBS212 R Win7 64 bit Pro BenQFP241VW Duals 
KeyboardPowerCaseMouse
EclipseII SEASONIC|SS-850HT SILVER ANTEC|THREE HUNDRED ILLUSION R Mamba 
Mouse Pad
Dell 
  hide details  
post #7 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by neobloodline View Post
Do yourself a huge favor and just buy another 1 and SLI them. You will be blown away by the performance and the cost is very reasonable. You can play Metro and Crysis2 full quality and be happy and enjoy your computer much more. If you are overclocking your GPU that much you must be seeing a deficit of required performance.
I can already play Crysis max settings 1920x1080 16xQ AA and all that with 35-40FPS

I am using Kombustor without Extreme burn in mode. 1920x1080 8x AA and I get 70c Max Load. around 64FPS too.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Phenom II x4 955 C2 @ 3.6GHz 1.385v [Biostar] TA890FXE (NB @ 2400MHz 1.25v) [MSI] GTX 560 Ti TFII GE @ 1000/2000/2100 1.087v [OCZ] 4GB Gold Series DDR3 1333MHZ 9-9-9-20 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
[WD] 320GB SATA II HDD [Windows] 7 Home Premium 64bit [ASUS] VE248H 1920x1080 60Hz 2MS LED [Logitech] K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
[Corsair] CMPSU-850TX 850W [ThermalTake] Armor (Ryūjin Case Mod) [Steelseries] Xai [Steelseries] QCK+ 
  hide details  
post #8 of 8
Locked at OP request.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon X5675 6-core @ 4.1ghz (1.29v, 20x205 +ht ) rampage iii extreme msi rx470 gaming X (the $159 budget king) 3 x 2gb corsair xms3 pc12800 (9-9-9-24-1T@1600MHz) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
hynix 250gb ssd (boot), 2tb deskstar (apps),1tb... plextor px-712sa - still the best optical drive... corsair h8o v2 aio W10 home 
MonitorPowerCaseAudio
asus vw266h 25.5" (1920x1200) abs sl (enermax revolution) * single 70A rail 850w silverstone rv-03 XFi Titanium 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon X5675 6-core @ 4.1ghz (1.29v, 20x205 +ht ) rampage iii extreme msi rx470 gaming X (the $159 budget king) 3 x 2gb corsair xms3 pc12800 (9-9-9-24-1T@1600MHz) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
hynix 250gb ssd (boot), 2tb deskstar (apps),1tb... plextor px-712sa - still the best optical drive... corsair h8o v2 aio W10 home 
MonitorPowerCaseAudio
asus vw266h 25.5" (1920x1200) abs sl (enermax revolution) * single 70A rail 850w silverstone rv-03 XFi Titanium 
  hide details  
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
This thread is locked  
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SOLVED: Delete post please