Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Pixellated videos on new rig
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Pixellated videos on new rig

post #1 of 5
Thread Starter 
I just bought this:

GA-Z68X
8 GB Ram
GTX 560 Ti

And all the stuff that comes with it, windows 7 64-bit.

Videos, movies, are a bit pixellated. You can clearly see the pixels instead of a having a more clear image (imagine in-game textures with no anti-aliasing, I guess).

It wasn't like that on my 8500 GT. I have the same screen and I am using the same resolution. Whats up?...
Edited by SFJake - 7/20/11 at 7:58pm
post #2 of 5
What program are you using?
post #3 of 5
Thread Starter 
VLC, and also Real Player for some really foreign types of videos. Now that you mention that, its not doing that in Window Media Player.
post #4 of 5
are you certain your rig is actually using the 560Ti and not the integrated graphics?
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
yunojelly
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K P8P67 EVO GTX Titan 560 Ti GE 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB 1600/CL8 64GB C300 RAID0 128GB M4 256GB M4 
CoolingOSMonitorPower
NH-D14 Windows 8 Pro VP2770-LED 850AX 
Case
PCV1020B 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dealio View Post
are you certain your rig is actually using the 560Ti and not the integrated graphics?
Integrated graphics wouldn't run Assassin's Creed and Crysis perfectly at highest settings.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Pixellated videos on new rig