Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 6950 running at x1?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

6950 running at x1?

post #1 of 4
Thread Starter 
After upgrading to a 6950, I haven't really noticed a performance increase. Could this be the problem? http://imgur.com/jJIg4
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.3Ghz p8p67 pro GTX 460 768mb 8gb kingston hyperx 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Green 500 gb, 2x f3 1tb Windows 7 ultimate x64 Acer X233H Apple wired keyboard 
PowerCaseMouse
Chieftec 550w 80+ Antec 300 Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.3Ghz p8p67 pro GTX 460 768mb 8gb kingston hyperx 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Green 500 gb, 2x f3 1tb Windows 7 ultimate x64 Acer X233H Apple wired keyboard 
PowerCaseMouse
Chieftec 550w 80+ Antec 300 Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
It wouldn't even run properly of that amount of bandwidth. GPU-Z Bug
post #3 of 4
Thread Starter 
Could there be another reason for sub-par performance then? Right now I'm getting <60 fps with everything but hbao maxed, worse than what I got with my gtx 460 768mb.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.3Ghz p8p67 pro GTX 460 768mb 8gb kingston hyperx 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Green 500 gb, 2x f3 1tb Windows 7 ultimate x64 Acer X233H Apple wired keyboard 
PowerCaseMouse
Chieftec 550w 80+ Antec 300 Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.3Ghz p8p67 pro GTX 460 768mb 8gb kingston hyperx 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Green 500 gb, 2x f3 1tb Windows 7 ultimate x64 Acer X233H Apple wired keyboard 
PowerCaseMouse
Chieftec 550w 80+ Antec 300 Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
You'd be surprised everyone is bandwidth this bandwidth that, even on PCI-E 2.0 1x slot GPU's can run very nicely it depends on some games but there is close to no difference in alot of configurations.

http://www.techpowerup.com/reviews/N...Scaling/7.html

http://www.techpowerup.com/reviews/A...Scaling/5.html

First is 480 on 4x/8x/16x very small difference.

Second is 5870 on 1x/4x/8x/16x Small difference besides the 1x which has an obvious bandwidth gap.

verdict, 4x is fine for the time being. Which is making me wonder what I can fit inside my 1156 board =o
Edited by Neokolzia - 7/23/11 at 11:13am
Aggrotech
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x Gigabyte x370 Gaming-k7 EVGA GTX 1080 Ti 16GB (2x8gb)Gskill TridentZ RGB 3600mhzC16 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1TB WD Blue 240gb Kingston SSDnow V300 x2 420mm Custom EK Loop Windows 10 64bit Home 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Samsung TV + 23" Dell pro series Logitech G710+ Corsair HX750 Bequiet Dark base 900 pro 
MouseMouse PadAudio
Logitech G602 Dell XPS Sennheiser GAME ZER0 
  hide details  
Reply
Aggrotech
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x Gigabyte x370 Gaming-k7 EVGA GTX 1080 Ti 16GB (2x8gb)Gskill TridentZ RGB 3600mhzC16 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1TB WD Blue 240gb Kingston SSDnow V300 x2 420mm Custom EK Loop Windows 10 64bit Home 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Samsung TV + 23" Dell pro series Logitech G710+ Corsair HX750 Bequiet Dark base 900 pro 
MouseMouse PadAudio
Logitech G602 Dell XPS Sennheiser GAME ZER0 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 6950 running at x1?