post #1 of 1
Thread Starter 
I'm trying to setup a RAID0 with my two hard drives, but I can't get into the menu. I set it to RAID mode in the BIOS, and when the computer first boots up it lists the drives and says press CTRL+F to enter RAID Options ROM. First of all this only stays up for about a second, but regardless it's not accepting my control + F input no matter how many times I spam it. I just can't get into that damn menu...
2017 Build
(10 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 7 1700X ASRock X370 Killer SLI/ac PowerColor R9 280 3GB 2x Corsair Venceance LPX 32GB DDR4-3200 (4x16GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingMonitor
Sandisk Ultra II 960GB SSD Mushkin Reactor 960GB MLC SSD Corsair H110i 34" LG 34UC88-B 3440x1440 
PowerCase
EVGA SuperNOVA G2 750W Phanteks Enthoo Evolv ATX TG 
CPUCPUCPUCPU
AMD Opteron 8431 AMD Opteron 8431 AMD Opteron 8431 AMD Opteron 8431 
MotherboardRAMHard DriveOptical Drive
Supermicro H8QME-2+ 32GB DDR2-667 ECC Registered (16x2GB) 2x Samsung F3 1TB 2x Toshiba 5TB 
CoolingOSMonitorPower
4x Hyper TX-3 Debian Wheezy Headless Corsair CX750M 
  hide details  
Reply
2017 Build
(10 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 7 1700X ASRock X370 Killer SLI/ac PowerColor R9 280 3GB 2x Corsair Venceance LPX 32GB DDR4-3200 (4x16GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingMonitor
Sandisk Ultra II 960GB SSD Mushkin Reactor 960GB MLC SSD Corsair H110i 34" LG 34UC88-B 3440x1440 
PowerCase
EVGA SuperNOVA G2 750W Phanteks Enthoo Evolv ATX TG 
CPUCPUCPUCPU
AMD Opteron 8431 AMD Opteron 8431 AMD Opteron 8431 AMD Opteron 8431 
MotherboardRAMHard DriveOptical Drive
Supermicro H8QME-2+ 32GB DDR2-667 ECC Registered (16x2GB) 2x Samsung F3 1TB 2x Toshiba 5TB 
CoolingOSMonitorPower
4x Hyper TX-3 Debian Wheezy Headless Corsair CX750M 
  hide details  
Reply