Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 560 ti graphics cards not detected
New Posts  All Forums:Forum Nav:

560 ti graphics cards not detected - Page 2

post #11 of 23
mm k just thought because with 2 gtx560ti's i seen no person with 630w (cept u) plus might be insuffecient power

also check on box or manaul might see how much u need
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
post #12 of 23
Thread Starter 
i just want to know why i can't use my VGA cord.... because i lost that stupid adapter for hdmi
post #13 of 23
If you swap the cards does the same card experience these issues?

Quote:
Originally Posted by XDDragonSlayerXD View Post
mm k just thought because with 2 gtx560ti's i seen no person with 630w (cept u) plus might be insuffecient power

also check on box or manaul might see how much u need
i just read a review where they overloaded the 12v rails to 66amps and all was fine. Hes got a very good psu for this level sli.
post #14 of 23
u waiting 4 Intel Ivy Bridge codejunki? y not buy socket 1155 the ivy will use the same socket read max pc

4 u Phantasmore if not power maybe faulty or dirty ports check 4 dust and stuff and c if pin ok

or it could be the cord it self or ...
monitor
Edited by XDDragonSlayerXD - 7/29/11 at 1:40pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
post #15 of 23
Thread Starter 
i don't know... i will try that tomorrow if i haven't figured it out
post #16 of 23
Quote:
Originally Posted by Xinoxide View Post
If you swap the cards does the same card experience these issues?



i just read a review where they overloaded the 12v rails to 66amps and all was fine. Hes got a very good psu for this level sli.
ok maybe not power but lik i said ports
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
post #17 of 23
Thread Starter 
this comp is less than 3 months old, no dust
post #18 of 23
k then i don know what else later tried my best

y not ask Maxium PC ppl they r very knowledgeable
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom N455 1.66GHz Pineview 45nm Samsung. Intel GMA 3150 256 MB DDR3 Driver Accelerated Corsair 2GB PC3-8500 800MHz DDR3 
Hard DriveOS
Seagate 250GB 7200RPM HDD Windows 7 Home Premium 
  hide details  
Reply
post #19 of 23
I am severely disappointed by how you guys are typing. Why are you using "u" instead of u, and no periods, and things like that?

Anyways, try to switch the cards and see what happens, same thing with the SLI bridge.
Make sure you installed the latest drivers and bios for your motherboards. Things like that.
My old rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 680i BFG MSI 570 gtx (stock) 2*2GB, 1*1GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 1TB some cheap dvd-rw drive Windows 7 Ultimate SyncMaster 2232BW 22inch 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 750watt No name Logitech MX 518 
Mouse Pad
Invoice from Newark 
  hide details  
Reply
My old rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 680i BFG MSI 570 gtx (stock) 2*2GB, 1*1GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 1TB some cheap dvd-rw drive Windows 7 Ultimate SyncMaster 2232BW 22inch 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 750watt No name Logitech MX 518 
Mouse Pad
Invoice from Newark 
  hide details  
Reply
post #20 of 23
Thread Starter 
no one cares about periods, at least i don't, but the way that guy is typing, i just can't read that junk

also, i have already tried all that driver junk and stuff like that, the only thing that works is connecting it through hdmi, if i do that it always detects my graphics cards, but i do not have the adapter any more
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 560 ti graphics cards not detected