Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › [IGN] GTA4 Graphics mod "photorealistic"
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[IGN] GTA4 Graphics mod "photorealistic" - Page 42

Poll Results: What GPU are u using 4 this mod? Plz only vote if u get >or=30FPS @ high-max

 
  • 20% (21)
    580/5970 SLI/CF or greater
  • 8% (9)
    580/5970
  • 24% (25)
    570/480/6950
  • 16% (17)
    560/5870
  • 12% (13)
    470/6870
  • 0% (1)
    295GTX/4870X2 or DX10 gen SLI
  • 14% (15)
    lower
101 Total Votes  
post #411 of 548
This looks amazing. I wonder what kind of hardware it would need to run all this, surely my 8600GT wouldn't be able to render this at 60 FPS
i7 Sandy
(8 items)
 
Skylake Pentium
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600K ASRock Z75 Pro3 GTX 970 16GB 
Hard DriveOSMonitorPower
250GB Samsung 850 Evo WinXP Pro / Win7 Pro 1080p 60Hz Thermaltake Smart M850W 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium G4400 ASRock H110M-HDV GTX 550 Ti 8GB (2x4) 
Hard DriveOSPowerOther
250GB SSD Windows 7 500W 300Mbps WLAN 
  hide details  
Reply
i7 Sandy
(8 items)
 
Skylake Pentium
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600K ASRock Z75 Pro3 GTX 970 16GB 
Hard DriveOSMonitorPower
250GB Samsung 850 Evo WinXP Pro / Win7 Pro 1080p 60Hz Thermaltake Smart M850W 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium G4400 ASRock H110M-HDV GTX 550 Ti 8GB (2x4) 
Hard DriveOSPowerOther
250GB SSD Windows 7 500W 300Mbps WLAN 
  hide details  
Reply
post #412 of 548
Quote:
Originally Posted by Shadow11377 View Post
This looks amazing. I wonder what kind of hardware it would need to run all this, surely my 8600GT wouldn't be able to render this at 60 FPS
haha nah man, unforunately your CPU would love it but the 8600GT would get its arse handed to it, this mod is pretty taxing.

worth a GPU upgrade imo. for me its basically rendered GTAIV a new game again and made me wanna play it, everything else has been put back on the shelf or uninstalled
Dr. Gonzo
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Gigabyte X79-UD3 ASUS GTX Titan X 16GB G.Skill Ripjaws Z C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO SSD 2TB Crucial M4 256GB Lite-On Blu-Ray Writer Swiftech Apogee Drive II 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home Premium 64-Bit ASUS ROG Swift PG278Q 27" Tesoro Durandal Silverstone 850w Strider 
CaseMouseAudio
Antec Eleven Hundred Logitech G502 Creative SoundBlaster Zx 
  hide details  
Reply
Dr. Gonzo
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Gigabyte X79-UD3 ASUS GTX Titan X 16GB G.Skill Ripjaws Z C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO SSD 2TB Crucial M4 256GB Lite-On Blu-Ray Writer Swiftech Apogee Drive II 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home Premium 64-Bit ASUS ROG Swift PG278Q 27" Tesoro Durandal Silverstone 850w Strider 
CaseMouseAudio
Antec Eleven Hundred Logitech G502 Creative SoundBlaster Zx 
  hide details  
Reply
post #413 of 548
Quote:
Originally Posted by gtarmanrob View Post
gionight help!!!

haha

dude i had your mod running, LOVED it, and thought only one thing missing, cars. otherwise game played great, even on crossfire.

so i downloaded ultimate vehicle pack v6 and installed and game crashed. i uninstalled, game still crashed.

so i put a clean copy of gtaiv on, re-did the 1.0.4.0 patch, then your mod. game still crashes now

i can get into the game, but once i press start and it goes to actually load into the game itself, i get a program stopped responding error.

i've tried a few things and cant figure it out, i havnt bloody changed anything though and it worked before??

Same here. I went to install a car pack that was linked and the game almost fully loads but then shuts down.

I re-did the 1.0.4 patch but that didnt help.
House heater
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4930k @ 3.9GHz Asus Rampage IV Black Edition Zotac GTX 980Ti ArcticStorm 16GB Corsair Dominator 2132MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1TB x2 Samsung F3 RAID 0 LG blu-ray burner Corsair H80 Win10 Pro 64-bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x 23" LG Flatron W2361VG (sexy glossy) Hisense 55" 4k tv Logitech MX5500 Corsair 850w 
CaseMouseAudio
CoolerMaster HAF-X Logitech revolution laser (MX5500 combo) Onboard SupgremeFX 
  hide details  
Reply
House heater
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4930k @ 3.9GHz Asus Rampage IV Black Edition Zotac GTX 980Ti ArcticStorm 16GB Corsair Dominator 2132MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1TB x2 Samsung F3 RAID 0 LG blu-ray burner Corsair H80 Win10 Pro 64-bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x 23" LG Flatron W2361VG (sexy glossy) Hisense 55" 4k tv Logitech MX5500 Corsair 850w 
CaseMouseAudio
CoolerMaster HAF-X Logitech revolution laser (MX5500 combo) Onboard SupgremeFX 
  hide details  
Reply
post #414 of 548
Quote:
Originally Posted by Rangerscott View Post
Same here. I went to install a car pack that was linked and the game almost fully loads but then shuts down.

I re-did the 1.0.4 patch but that didnt help.
yeah bugger...its gotta be related somehow.
Dr. Gonzo
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Gigabyte X79-UD3 ASUS GTX Titan X 16GB G.Skill Ripjaws Z C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO SSD 2TB Crucial M4 256GB Lite-On Blu-Ray Writer Swiftech Apogee Drive II 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home Premium 64-Bit ASUS ROG Swift PG278Q 27" Tesoro Durandal Silverstone 850w Strider 
CaseMouseAudio
Antec Eleven Hundred Logitech G502 Creative SoundBlaster Zx 
  hide details  
Reply
Dr. Gonzo
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Gigabyte X79-UD3 ASUS GTX Titan X 16GB G.Skill Ripjaws Z C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO SSD 2TB Crucial M4 256GB Lite-On Blu-Ray Writer Swiftech Apogee Drive II 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home Premium 64-Bit ASUS ROG Swift PG278Q 27" Tesoro Durandal Silverstone 850w Strider 
CaseMouseAudio
Antec Eleven Hundred Logitech G502 Creative SoundBlaster Zx 
  hide details  
Reply
post #415 of 548
Quote:
Originally Posted by gtarmanrob View Post
so you're putting double your resolution in commandline.txt and the regular resolution size in enbseries.ini yeah?

if it works when the game boots up, the menu shouldnt fit in the screen.

also make sure ForceRefreshRate = false, and refresh rate is set to your monitor default, although you said you've made sure of that but just double check.

i was getting the same thing, but i was doing the enbseries.ini resolution wrong.
Double checked it and still no success any other way to make it work?
post #416 of 548
Guys i told you several times to not install this car packs you didn't listened
now you need to reinstall this game again
Here is my last upload , install it how I wrote in README.txt and be more attentive.
There are all working mods.
Also you can add/replace ( cars which is not included in my archive ) other cars too, one by one ONLY!!! I know it's very long and annoying process but you have to do it

BTW It's GTA 4 save files which relates to crashes.

Here is link for All in One archive:
http://www.mediafire.com/?5u4szub9wo125zu


And this link only for my ENB:
http://www.gta4-mods.com/misc/gionig...b-final-f9889/

GOOD LUCK.
post #417 of 548
Even with the new version I get the same error...
I don't understand what am I doing wrong but I'll reinstall GTA again and put enb maybe that solves it...
post #418 of 548
Quote:
Originally Posted by rockyalife View Post
Even with the new version I get the same error...
I don't understand what am I doing wrong but I'll reinstall GTA again and put enb maybe that solves it...
I feel your pain buddy, but it's so easy to install it, i can't describe you.
Maybe something wrong with your driver :09
Edited by gionight - 8/13/11 at 7:34am
post #419 of 548
So I reinstalled it and no success again... but I discovered what makes the error.
I tried to change Forceantialiasing from true to false and the error didn't appeard and the game opened but now without definition even the menus weren't with definition.
So gionight or someone has some ideia so I can fix it?

My graphic card is Nvidia Geforce 9600gt and I have the latest drivers... I don't know if that helps or not...

I've changed the resolution in the option in the game and got it right
Guess I can't have force antialiasing on
Edited by rockyalife - 8/13/11 at 8:56am
post #420 of 548
so if its save file related, why doesnt deleting the save file help? coz i tried that too. im gonna do a fresh run of the game, so i dont care about save files.
Dr. Gonzo
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Gigabyte X79-UD3 ASUS GTX Titan X 16GB G.Skill Ripjaws Z C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO SSD 2TB Crucial M4 256GB Lite-On Blu-Ray Writer Swiftech Apogee Drive II 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home Premium 64-Bit ASUS ROG Swift PG278Q 27" Tesoro Durandal Silverstone 850w Strider 
CaseMouseAudio
Antec Eleven Hundred Logitech G502 Creative SoundBlaster Zx 
  hide details  
Reply
Dr. Gonzo
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Gigabyte X79-UD3 ASUS GTX Titan X 16GB G.Skill Ripjaws Z C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO SSD 2TB Crucial M4 256GB Lite-On Blu-Ray Writer Swiftech Apogee Drive II 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home Premium 64-Bit ASUS ROG Swift PG278Q 27" Tesoro Durandal Silverstone 850w Strider 
CaseMouseAudio
Antec Eleven Hundred Logitech G502 Creative SoundBlaster Zx 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › [IGN] GTA4 Graphics mod "photorealistic"