Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › New (External) Build, won't load BIOS.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New (External) Build, won't load BIOS.

post #1 of 2
Thread Starter 
I'm using P8P67 Pro, i5 2500k with Coolermaster Hyper212+ and MSI GTX 560ti TwinFrozr II and there's no BIOS showing up on the monitor when I connect it. I'm using the XFX Pro 550w and when I short the build all the lights turn on, on the motherboard and all the fans start spinning and it looks like everything is working. I already tried loading it without the RAM (corsair vengeance LP) installed but this didn't work either. Tomorrow I'll try clearing the CMOS and see if that helps it to load but until then, does anyone have any idea how I can get the BIOS to show.

Also, I am using the DVI to VGA adaptor that came with the GTX 560ti (because the BIOS wouldn't load on a HDMI connection) to connect it to the monitor (Akura HD TV) so could this be a factor?

EDIT: By the way, I notice that when I turn it on, the PSU starts then stops, then reboots and then stays on. Just thought I'd add that just in case.
Edited by ZaNgEtZu56 - 7/31/11 at 3:08pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500k Asus P8P67 Pro MSI GTX560ti TwinFrozr II 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 Vengeance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 500GB, 1TB External Buffalo Drivestation LITEON x24 DVD-RW Windows 7 x64bit Professional Belinea 19"/Akura 24" HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries Merc 550W XFX Raidmax Aztec Silver Cyborg V.3 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500k Asus P8P67 Pro MSI GTX560ti TwinFrozr II 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 Vengeance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 500GB, 1TB External Buffalo Drivestation LITEON x24 DVD-RW Windows 7 x64bit Professional Belinea 19"/Akura 24" HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries Merc 550W XFX Raidmax Aztec Silver Cyborg V.3 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
Nevermind, after clearing the CMOS didn't work, I reseated all the power connections and finally got the long awaited POST screen
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500k Asus P8P67 Pro MSI GTX560ti TwinFrozr II 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 Vengeance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 500GB, 1TB External Buffalo Drivestation LITEON x24 DVD-RW Windows 7 x64bit Professional Belinea 19"/Akura 24" HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries Merc 550W XFX Raidmax Aztec Silver Cyborg V.3 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500k Asus P8P67 Pro MSI GTX560ti TwinFrozr II 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 Vengeance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 500GB, 1TB External Buffalo Drivestation LITEON x24 DVD-RW Windows 7 x64bit Professional Belinea 19"/Akura 24" HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries Merc 550W XFX Raidmax Aztec Silver Cyborg V.3 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › New (External) Build, won't load BIOS.