Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › 3H-B3 and i2500k.. Am I clocking it wrong?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

3H-B3 and i2500k.. Am I clocking it wrong?

post #1 of 2
Thread Starter 
I got this combo just a few days ago and it set up extremely well, hit 4.5 Ghz no problem with wunning it at 1666 even with my 1333 7-7-7-18 Patriot 5 RAM.

Well, after a few days of playing games and fooling around, I had to reset and it told me there was a voltage error. I set everyhing back to how it was, now it either hangs at the Windows loading screen or RIGHT befrore entering Windos (it flashes a block BSOD-tpye screen with black letters, then some sorta countdown memory dump ot something).

I've set everything back to default, I'm sure it's not a heat setting, what else could it before? I even tried re-installing Windows and it occured while trying to set it up. Can anyone help? I'm thinking I may need to adjust the volage or something along those lines? I hope the board didn't give out already.
Edited by plunx - 8/2/11 at 12:41am
Rostok
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Gigabyte Z68X-UDH9-B3 nVidia Geforce 560 ti Patriot Viper II Sector 5 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 7200 1TB Windows 7 64-bit Gateway 17"Monitor Standard Logitech 
PowerMouseMouse Pad
Raidmax 630-z Standard Logitech Standard Logitech 
  hide details  
Reply
Rostok
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Gigabyte Z68X-UDH9-B3 nVidia Geforce 560 ti Patriot Viper II Sector 5 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 7200 1TB Windows 7 64-bit Gateway 17"Monitor Standard Logitech 
PowerMouseMouse Pad
Raidmax 630-z Standard Logitech Standard Logitech 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
i suggest u to try clearing the Bios and starting the overclock from scrap with small increments
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › 3H-B3 and i2500k.. Am I clocking it wrong?