Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › AMD 955BE GTX470 SLI issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

AMD 955BE GTX470 SLI issue - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
ok i upped my cpu-nb and ht plus my memory wasnt even running at stock setting so i clocked them back up to normal for now till i get my memory cooler but i reran vantage and scored 31979 thanks for your help and tips
post #12 of 13
Post your results detail (screenshot) so we can see where it's weak.

Raising the NB isn't going to gain you more than a few hundred points.

I get 20,844 with my sig rig last I tested, single 570. The B55 in the link below with two GTX260s does 15,884. Seems like you should do more than 20K but we need to see your numbers.
More Cores
(20 items)
 
 
SFF: HADRON
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930K @ 4.8Ghz offset ASrock X79 Extreme6/GB EVGA GTX680 FTW with EK waterblock EVGA GTX650 for PhysX 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G-Skill 4x4GB DDR3 1866 8-9-9-24@1.5V Samsung 840 Pro 128GB Agility 3 240GB x2 RAID 0 WD 500GB X2 RAID 0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Raystorm XSPC Dual Bay reservoir with Alphacool variable... Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper Triple 120mm... EK GTX680 FTW waterblock 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit Ultimate HP tSS-25X11LED 25" 1080p PC Power&Cooling Silentpower 910W Xigmatek Elysium 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Deathadder 3500 Rocketfish Creative Sound Core3D Logitech Z5300 
CPUMotherboardGraphicsRAM
960T unlocked to X6 ASUS M4A79XTD Evo Sapphire HD6870 1GB 2x2GB Ripjaws 7-8-7-24 F3-12800CL7D-4GBRM  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 128GB WD 320GB HDD Lite-On DVD-RW Corsair H100 
OSPowerCase
Win 7 x64 Ultimate OCZ Stealthstream 600W HAF XB 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570K P8Z77-I MSI 560 Ti TF2 Samsung 20nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M500 Kuhler 620 Windows 7 x64 52" Samsung LED TV 
CaseAudio
EVGA Hadron Air Denon receiver/ Polk audio 
  hide details  
Reply
More Cores
(20 items)
 
 
SFF: HADRON
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930K @ 4.8Ghz offset ASrock X79 Extreme6/GB EVGA GTX680 FTW with EK waterblock EVGA GTX650 for PhysX 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G-Skill 4x4GB DDR3 1866 8-9-9-24@1.5V Samsung 840 Pro 128GB Agility 3 240GB x2 RAID 0 WD 500GB X2 RAID 0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Raystorm XSPC Dual Bay reservoir with Alphacool variable... Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper Triple 120mm... EK GTX680 FTW waterblock 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit Ultimate HP tSS-25X11LED 25" 1080p PC Power&Cooling Silentpower 910W Xigmatek Elysium 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Deathadder 3500 Rocketfish Creative Sound Core3D Logitech Z5300 
CPUMotherboardGraphicsRAM
960T unlocked to X6 ASUS M4A79XTD Evo Sapphire HD6870 1GB 2x2GB Ripjaws 7-8-7-24 F3-12800CL7D-4GBRM  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 128GB WD 320GB HDD Lite-On DVD-RW Corsair H100 
OSPowerCase
Win 7 x64 Ultimate OCZ Stealthstream 600W HAF XB 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570K P8Z77-I MSI 560 Ti TF2 Samsung 20nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M500 Kuhler 620 Windows 7 x64 52" Samsung LED TV 
CaseAudio
EVGA Hadron Air Denon receiver/ Polk audio 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Attachment 223159

here is my score now after going back thru and fixing some issues reinstalling drivers and fixing my overclock. now im happy with my new build 2x gtx470 in sli makes a power house now i cant wait to see what i get when my new 8 core comes in
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › AMD 955BE GTX470 SLI issue