post #1 of 1
Thread Starter 
I just got my RMA back today after a week of waiting to realize my GTX 460 SE is faulty or not working properly. I put the card in my system and installed latest nvidia driver. After it restarts, my computer will not boot into windows no matter what. It always freezes my computer before it boots windows. I have tried reinstall windows, but the problem still appear.

Spec:
Motherboard: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), 3.4GHz C2
Ram: 4GB OCZ 1066Mhz
Graphics Card: EVGA GeForce GTX 460 SE 1GB Superclocked
PSU: Ultra LSP 750 Watt Pro
I really appreciate any help.
Thanks.

Edit: I have tried the sticky method many times but no luck. The one to use driver sweeper.
I also tried to install 266.58 driver but no luck as well.
I have been doing this for the whole day. Please somebody solve my problem.
What should I do now?
George
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Processor ASUS Crosshair V EVGA GeForce GTX 580 Superclocked G. Skill Ripjaws X 2x4gb DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD2001FASS Windows 7 Professional 64bit CHIMEI CMV 221A Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX950 Antec 900 Logitech G9 
  hide details  
Reply
George
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Processor ASUS Crosshair V EVGA GeForce GTX 580 Superclocked G. Skill Ripjaws X 2x4gb DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD2001FASS Windows 7 Professional 64bit CHIMEI CMV 221A Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX950 Antec 900 Logitech G9 
  hide details  
Reply