Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS P8P67 Pro Motherboard TroubleShoot..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS P8P67 Pro Motherboard TroubleShoot..

post #1 of 5
Thread Starter 
Hello Overclock Community...

I have decided to write this thread simply due to the fact I am loosing my mind and am so frustrated that I have my newly built PC, which has been up and running for ONLY 1 month now... and now it doesn't even want to start up on me....

Last weekend on sunday I was gaming just simply playing Batman (cause I was bored) and decided to restart my computer... for no apparent reason but simply cause I felt like it... now I noticed on the restart that it was not the average and "NORMAL" restart... it had just shutdown... pretty damn fast after the logging off screen, and when I went to turn it back on.. it looked like for 1 split second it was going to start up, then BAM... shuts off completely it feels as though it has no juice in it to power... now I am running a P8P67 Mobo, and the LED on the motherboard is GREEN still.. it doesn't flash and it doesn't turn red either. it is GREEN.

I turned off the PSU, turned it back on and same thing.. unplugged the chord.. plugged it back in and same thing...

The case fans, CPU fan, and all of the LED's start up for less than one second but then shuts off completely it is literally less than 1 second... This is what Im running on this new PC i have just had for only 1 month.. NO DRAMA'S until now..

Case: 1 x Antec Twelve Hundred Full-Tower Gaming Case, Black - No PSU
- Advanced Cooling System

Power Supplie: 1 x OCZ 1000W Z Series - ATX 12V, EPS 12V, 135mm Fan, Modular Cables, SLI Ready, 80 PLUS Gold Certified
12xSATA, 6xPCI-E 6+2-Pin

Motherboard: 1 x ASUS P8P67-Evo B3 Motherboard
LGA1155, P67, 4xDDR3-2200, 3xPCI-Ex16 v2.0, 4xSATA-III, 4xSATA-II, 2xeSATA-II, RAID, 2xGigLAN, 8Chl-HD, USB3.0, Firewire, ATX

CPUs | Processor: 1 x Core i7 2600 Quad Core (3.40GHz - 3.80GHz Turbo, 850-1350MHz GPU) - LGA1155, 5.0 GT/s DMI, HTT, 8MB Cache, 32nm, 95W

Cooling: 1 x ThermalTake SpinQ CPU Cooler - 120.1mm Fan, 1600rpm, 28dBA

Memory - RAM: 1 x 8GB (2 x 4GB) PC3-12800 1600MHz DDR3 RAM - 9-9-9-24

Hard Drives - Internal: 1 x OCZ 120GB 2.5" Vertex 2 Solid State Disk
MLC, SATA-II Read 285MB/s, Write 275MB/s

CD/DVD/Blu-Ray Drive: 1 x 22x DVD+-RW Dual Layer DVD Burner

Video Card: 1 x Gigabyte GeForce GTX580 - 1536MB GDDR5 - (795MHz, 4008MHz)
384-bit, 2xDVI, 1xMini-HDMI, PCI-Ex16 v2.0, Fansink

Operating System: 1 x Microsoft Windows 7 - Professional - 64-Bit

I have done the Jumper thing for this motherboard, I have taken the battery out n waited abit put it back and almost everything has been taken out then back in... Ive swapped RAM sticks.. nothing.. GPU taken out and nothing still.. this is so frustrating.. I have paid $2,500 for this MACHINE without keyboard moniter and mouse and speakers.. and it hasn't even lasted me for one frikken month... Ive read on forums on what I can do I have pretty much done nearly everything I can comfortably do...

only thing is my PSU is a pretty damn good one.. but i dont really know if it normally starts ups traight away or it takes it about 2-3 seconds longer to start spinning but I took the case off to see if the fan starts spinning but it doesnt.. but it makes me think the green light on the motherboard tells me that power is being sent to the MoBo.. I dont know guys this is starting to do my head in... ive had to wait a week for this guy to come to my place to check it out but really its frustrating me cause ive spend so much money on it... sigh
post #2 of 5
Wrong area friend
The Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 5960X 4.4Ghz Asrock Extreme4 x99 EVGA SC 1080 Ti EVGA SC Titan X ( PhysX ) 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16 GB DDR4 2x Samsung 840 480gb, Intel 730 480gb and 2TB W... Bluray 12x 3D NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Epson 3D 6030D THX Front projector 140" Logitech G710+ Corsair AX1200i 
CaseMouseMouse PadAudio
Custom G600 SteelSeries Custom Speakers 
  hide details  
Reply
The Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 5960X 4.4Ghz Asrock Extreme4 x99 EVGA SC 1080 Ti EVGA SC Titan X ( PhysX ) 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16 GB DDR4 2x Samsung 840 480gb, Intel 730 480gb and 2TB W... Bluray 12x 3D NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Epson 3D 6030D THX Front projector 140" Logitech G710+ Corsair AX1200i 
CaseMouseMouse PadAudio
Custom G600 SteelSeries Custom Speakers 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
where too?
post #4 of 5
Theres sub forums on the main page about all different hardware sections. Post your post there and people here will get back to you fast , if you have any problems with your pc , this is the place to come
The Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 5960X 4.4Ghz Asrock Extreme4 x99 EVGA SC 1080 Ti EVGA SC Titan X ( PhysX ) 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16 GB DDR4 2x Samsung 840 480gb, Intel 730 480gb and 2TB W... Bluray 12x 3D NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Epson 3D 6030D THX Front projector 140" Logitech G710+ Corsair AX1200i 
CaseMouseMouse PadAudio
Custom G600 SteelSeries Custom Speakers 
  hide details  
Reply
The Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 5960X 4.4Ghz Asrock Extreme4 x99 EVGA SC 1080 Ti EVGA SC Titan X ( PhysX ) 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16 GB DDR4 2x Samsung 840 480gb, Intel 730 480gb and 2TB W... Bluray 12x 3D NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Epson 3D 6030D THX Front projector 140" Logitech G710+ Corsair AX1200i 
CaseMouseMouse PadAudio
Custom G600 SteelSeries Custom Speakers 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
ah ok well i uploaded same link on the INTEL mobo sub forum so is that a better place?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS P8P67 Pro Motherboard TroubleShoot..