Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › no post screen but windows still boots..... solved for now
New Posts  All Forums:Forum Nav:

no post screen but windows still boots..... solved for now

post #1 of 4
Thread Starter 
i have no post screen but after about 30 seconds windows boots straight to my login screen...

i get some codes on the debug led that have to do with switching from ADI to AHCI and i want to change the setting in bios to correct but that whole screen is skipped. any ideas?
Edited by whipple16 - 8/3/11 at 11:03pm
Daily Driver
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 6700k ASUS Hero VIII EVGA GTX 980 TI Corsair Ballistx Sport DDR4 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 250GB SSD Custom Water loop Windows 10 enterprise XB270UH 
PowerCase
EVGA G2 750w Thermaltake Core P5 
  hide details  
Reply
Daily Driver
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 6700k ASUS Hero VIII EVGA GTX 980 TI Corsair Ballistx Sport DDR4 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 250GB SSD Custom Water loop Windows 10 enterprise XB270UH 
PowerCase
EVGA G2 750w Thermaltake Core P5 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Is your screen connected through the HDMI connector? I had this problem on my HTPC, my screen stayed black until the graphic drivers kicked in which was after the post.

Connecting the screen with the VGA or DVI cable solved it.
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
I'm connected dvi on both monitors
Daily Driver
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 6700k ASUS Hero VIII EVGA GTX 980 TI Corsair Ballistx Sport DDR4 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 250GB SSD Custom Water loop Windows 10 enterprise XB270UH 
PowerCase
EVGA G2 750w Thermaltake Core P5 
  hide details  
Reply
Daily Driver
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 6700k ASUS Hero VIII EVGA GTX 980 TI Corsair Ballistx Sport DDR4 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 250GB SSD Custom Water loop Windows 10 enterprise XB270UH 
PowerCase
EVGA G2 750w Thermaltake Core P5 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Could you try with the VGA cable with only one monitor?
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › no post screen but windows still boots..... solved for now