Overclock.net › Forums › Components › Computer Room / Office › New build problems PLZ HELP
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New build problems PLZ HELP

post #1 of 3
Thread Starter 
Ok so I managed to build my pc for the first time and when I connected it to the monitor I managed to get into the bios and it looked like everything was working. I then tried to manage the cables and put the case back together and I'm having the following problems:

The heatsink fans aren't turning on when they were before

I am getting no loading screen or any signal through to my monitor

And when I turn the computer on with the power button I can't turn it back off

Are their any likely parts I have damaged or should check? All advice is appreciated thanks!
post #2 of 3
did you plug in the atx power ?
post #3 of 3
Could be a PSU problem but also try taking out the graphics card and trying only 1 stick of ram at a time
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T GIGABYTE GA-970A-UD3P Inno3D GeForce GTX 970 iChiLL x4 Air Boss Ultra 4 x 4 GB DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
SanDisk SSD (SDSSDP-128G-G25) Western Digital Caviar Blue Samsung Super WriteMaster S-ATA 22X DVD-RW Antec Kühler H1200 PRO 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro 64-Bit Samsung SyncMaster B2230H Razer Blackwidow 2014 EVGA 600W 80+ White 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair Carbide 300r GAMEware Puntero XFX Warpad On barod  
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T GIGABYTE GA-970A-UD3P Inno3D GeForce GTX 970 iChiLL x4 Air Boss Ultra 4 x 4 GB DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
SanDisk SSD (SDSSDP-128G-G25) Western Digital Caviar Blue Samsung Super WriteMaster S-ATA 22X DVD-RW Antec Kühler H1200 PRO 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro 64-Bit Samsung SyncMaster B2230H Razer Blackwidow 2014 EVGA 600W 80+ White 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair Carbide 300r GAMEware Puntero XFX Warpad On barod  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Computer Room / Office
Overclock.net › Forums › Components › Computer Room / Office › New build problems PLZ HELP