Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › ug, sitll getting blue screens...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ug, sitll getting blue screens... - Page 2

post #11 of 12
Wait, I thought he still had the second 460 in there still.

Personally, if I thought that it was that card, I'd take that card out and see if it keeps happening. If it doesn't, then you've found at least part of the problem. If it does, then its something else.

But yea, increasing vcore a bit to help out isn't a bad idea (or you could lower the OC for a bit).

Good luck
post #12 of 12
Thread Starter 
its still in, it was just not enabled
   
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600k  asus sabertooth p67 EVGA GTX570 EVGA GTX570 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston genesis Western Digital Caviar Black 500gig Corsair Force 3 Lg Blu Ray 
CoolingCoolingCoolingOS
H100 noctua nzxt Windows 7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 42In Tv Logitic wave Corsair HX1000 NZXT Phantom 
MouseAudio
Logitech Wave logitech 
  hide details  
Reply
   
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600k  asus sabertooth p67 EVGA GTX570 EVGA GTX570 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston genesis Western Digital Caviar Black 500gig Corsair Force 3 Lg Blu Ray 
CoolingCoolingCoolingOS
H100 noctua nzxt Windows 7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 42In Tv Logitic wave Corsair HX1000 NZXT Phantom 
MouseAudio
Logitech Wave logitech 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › ug, sitll getting blue screens...