Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Motherboard error codes after OC
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Motherboard error codes after OC - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
It works fine when I'm not overclocked but as soon as I start pushing past 3.2GHzish it just stops working. So is there some setting for pci that needs to be adjusted?

*Just to clarify the card is in a pci lane not pci-e.
Nemesis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1055t Biostar TA890FXE HD Radeon 5670 2GBx4 OCZ 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Caviar Black 1TB Ubuntu/Windows eMachines 23" LCD Corsair HX750 
  hide details  
Reply
Nemesis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1055t Biostar TA890FXE HD Radeon 5670 2GBx4 OCZ 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Caviar Black 1TB Ubuntu/Windows eMachines 23" LCD Corsair HX750 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Ok, how many lanes do you have? If you have another open lane I suggest you try putting it there. Just to see if it is an issue with that lane.
post #13 of 13
Thread Starter 
So I switched lanes and was still having the same issue and I switched it back, so I thought that maybe the driver got corrupted somehow while booting.

Turns out that the driver for the wireless card had vanished but somehow reappeared whenever I undid the OC'ing.

So I just downloaded the driver, reinstalled and just like magic it was working again

I'd like to also say that I did not have this issue in Ubuntu and only in Windows. So Ubuntu and
Windows
Nemesis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1055t Biostar TA890FXE HD Radeon 5670 2GBx4 OCZ 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Caviar Black 1TB Ubuntu/Windows eMachines 23" LCD Corsair HX750 
  hide details  
Reply
Nemesis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1055t Biostar TA890FXE HD Radeon 5670 2GBx4 OCZ 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Caviar Black 1TB Ubuntu/Windows eMachines 23" LCD Corsair HX750 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Motherboard error codes after OC