post #11 of 11
I have the same issue. Precision 2.0.4 was installed on a new OS install, but it did the same thing on a previous OS install.

Precision is set to start with windows, minimized. In the "Monitoring" tab, under "active hardware monitoring graphs", "GPU temp" is checked and properties show "in tray". Below that the "CPU temperature graph properties" has "show in tray" checked.

When windows starts, the program is running, but the tray temp is not there. If I go into the above settings and uncheck the "show in tray" box, hit ok, go back in and check it again, it works.

I didn't try to start it up using task scheduler instead of the "start with windows" option because I just thought of it. I'll let you know if it works.

Thanks for any help.

(EDIT: Adding a task to task scheduler worked while in windows already, so I'm thinking its going to work. I put a delay of 30 seconds after log in, maybe that will help too.)
Edited by Inskipp - 9/17/11 at 11:39am
Tower of Power
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600K Asus P8P67 EVGA NVIDIA GeForce 470 GTX (285.27) Superclocked CORSAIR XMS 8GB (2x4GB) DDR3 1600 (PC3 12800) Mode 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair GT 60GB, 2x1TB, 2x.75TB, 3TB Ext LiteOn DVD-RW Windows 7 Ultimate 64-bit SyncMaster 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Digital Media Pro PC Power & Cooling Silencer 750W Quad Lian-Li PC-A70A IntelliMouse Explorer 3 
Mouse Pad
Water 
  hide details  
Reply
Tower of Power
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600K Asus P8P67 EVGA NVIDIA GeForce 470 GTX (285.27) Superclocked CORSAIR XMS 8GB (2x4GB) DDR3 1600 (PC3 12800) Mode 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair GT 60GB, 2x1TB, 2x.75TB, 3TB Ext LiteOn DVD-RW Windows 7 Ultimate 64-bit SyncMaster 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Digital Media Pro PC Power & Cooling Silencer 750W Quad Lian-Li PC-A70A IntelliMouse Explorer 3 
Mouse Pad
Water 
  hide details  
Reply