Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › New Build, GPU not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New Build, GPU not working

post #1 of 6
Thread Starter 
So here is the deal, I got all the parts you see in my sig today and was building my PC. The 6790 was bought used (though it had only been used since April). When I try to boot up with my monitor plugged into the GPU, it says no signal (on the monitor). In order for me to get a signal, I have to plug the monitor into the on-board graphics. The fan on GPU is going at 100% non-stop and the BIOS is set to give priority to the PCIe Slot. I have tried to re-seat it (a dozen times), I have tried different PCIe power connectors, I have tried booting in to windows and then switching to the GPU, I have tried reinstalling the drivers. Nothing is working. Help.

Thanks.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1500x 4.1GHz OC MSi Gaming Pro B350 mATX EVGA Superclocked GTX 1060 3GB GSkill Aegis 2800MHz 1x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingKeyboard
Seagate 1TB Crucial 128GB SSD Byski CPU block with Barrow fittings RedDragon Blue Mechanical Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseMouse Pad
Thermaltake Toughpower Modular 750W Thermaltake Core V21 Razer DeathAdder Left-Handed Edition Spigen A102 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1500x 4.1GHz OC MSi Gaming Pro B350 mATX EVGA Superclocked GTX 1060 3GB GSkill Aegis 2800MHz 1x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingKeyboard
Seagate 1TB Crucial 128GB SSD Byski CPU block with Barrow fittings RedDragon Blue Mechanical Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseMouse Pad
Thermaltake Toughpower Modular 750W Thermaltake Core V21 Razer DeathAdder Left-Handed Edition Spigen A102 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
Hmm. Sounds like the GPU crapped out.
post #3 of 6
Thread Starter 
Any other thoughts guys?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1500x 4.1GHz OC MSi Gaming Pro B350 mATX EVGA Superclocked GTX 1060 3GB GSkill Aegis 2800MHz 1x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingKeyboard
Seagate 1TB Crucial 128GB SSD Byski CPU block with Barrow fittings RedDragon Blue Mechanical Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseMouse Pad
Thermaltake Toughpower Modular 750W Thermaltake Core V21 Razer DeathAdder Left-Handed Edition Spigen A102 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1500x 4.1GHz OC MSi Gaming Pro B350 mATX EVGA Superclocked GTX 1060 3GB GSkill Aegis 2800MHz 1x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingKeyboard
Seagate 1TB Crucial 128GB SSD Byski CPU block with Barrow fittings RedDragon Blue Mechanical Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseMouse Pad
Thermaltake Toughpower Modular 750W Thermaltake Core V21 Razer DeathAdder Left-Handed Edition Spigen A102 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
like mbudden said,the gpu crapped out,the same thing happened with my old 4870,always said no signal so i snapped it in half and threw it in a bonfire
Teh Gamer?
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 4.00GHz - 1.375vcore - 1.330vtt Gigabyte P55-USB3 MSI GTX 480 875/2010 Corsair XMS3 (2x4) 8GB DDR3 9-9-9-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.12 + Astone 500GB external HDD LG GH22NS3 Windows 7 Ultimate edition x64 BenQ G2220HD full hd 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech K120 CoolerMaster GX750W AeroCool Sixth Element Microsoft Comfort Optical mouse 1000 
Mouse Pad
Fellows Microban 
  hide details  
Reply
Teh Gamer?
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 4.00GHz - 1.375vcore - 1.330vtt Gigabyte P55-USB3 MSI GTX 480 875/2010 Corsair XMS3 (2x4) 8GB DDR3 9-9-9-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.12 + Astone 500GB external HDD LG GH22NS3 Windows 7 Ultimate edition x64 BenQ G2220HD full hd 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech K120 CoolerMaster GX750W AeroCool Sixth Element Microsoft Comfort Optical mouse 1000 
Mouse Pad
Fellows Microban 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
This is why I don't always like Open Box/Used.
Old Buddy Old Pal
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 810 RS780 Asus ENGTX460 768mb DirectCu Samsung  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1TB Caviar Green Windows 7 64 bit Gateway HX-2000 Razer Blackwidow 
PowerCaseMouseMouse Pad
Rocketfish RF-500WPS2 500-Watt  NZXT H230 Black Razer Deathadder Razer Goliathus Speed Edition 
AudioAudio
beyerdynamic DT770 Pro-80 Asus XONAR DG 
  hide details  
Reply
Old Buddy Old Pal
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 810 RS780 Asus ENGTX460 768mb DirectCu Samsung  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1TB Caviar Green Windows 7 64 bit Gateway HX-2000 Razer Blackwidow 
PowerCaseMouseMouse Pad
Rocketfish RF-500WPS2 500-Watt  NZXT H230 Black Razer Deathadder Razer Goliathus Speed Edition 
AudioAudio
beyerdynamic DT770 Pro-80 Asus XONAR DG 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Quote:
Originally Posted by leafan101 View Post
Any other thoughts guys?
Thoughts? RMA.
Or bake it and see if you can revive it.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › New Build, GPU not working