Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › My GTX480 sli setup lost 6k in vantage. Need help.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My GTX480 sli setup lost 6k in vantage. Need help. - Page 2

post #11 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by clerick View Post
Do you have clock monitoring enabled? Are they staying in 3d clocks during high gpu usage?
Yup, just the usage goes down.
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply

Gear mentioned in this thread:

post #12 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by HomeDepoSniper View Post
unstable oc, perhaps?
Does same thing with stock clocks. Lower than normal performance.
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply
post #13 of 15
I'd get a copy of driver cleaner, completely scrub current drivers and start over fresh. Before you do that though are you sure the nvpanel settings weren't changed by accident to have auto AA or the like?
Main rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
6700k 4.6ghz GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Asus GTX 1070 STRIX 16GB G.skill ripjaw DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2x 520 256gb SSD / 1x 256gb muskin SSD/ 1x WD 2... NH-DS15s Win10 27" 1440p 100hz, IPS 23' 
KeyboardPowerMouseAudio
Quickfire Stealth 850tx Rival 300 hd600 
  hide details  
Reply
Main rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
6700k 4.6ghz GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Asus GTX 1070 STRIX 16GB G.skill ripjaw DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2x 520 256gb SSD / 1x 256gb muskin SSD/ 1x WD 2... NH-DS15s Win10 27" 1440p 100hz, IPS 23' 
KeyboardPowerMouseAudio
Quickfire Stealth 850tx Rival 300 hd600 
  hide details  
Reply
post #14 of 15
Thread Starter 
I just did driver sweeper in safe mode and installed 280.19 and its still doing the same thing. I think the problem is not driver related because it has the same problem with three different drivers.
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply
post #15 of 15
Thread Starter 
Any ideas anyone?

Sent from Moto Atrix
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply
Rig1
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Gigabyte Z270-X EVGA 1080Ti SC/ 1080Ti FE SLI G-Skill 16GB  
OSMonitorPowerCase
Windows 10 U2711 2560x1440p EVGA 850w G2 Gold Corsair 570RX 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA

Gear mentioned in this thread:

Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › My GTX480 sli setup lost 6k in vantage. Need help.