Overclock.net › Forums › Components › Keyboards › Same problem across 3 keyoboards
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Same problem across 3 keyoboards - Page 2

post #11 of 15
If I was Dell Support I'd say yes.

I have this nasty feeling though it won't help. I'd pull all USB devices, nuke any USB drivers you have installed, try again.

I vaguely remember even having this "Spin Left" problem in Quake when I had joysticks installed on another port. Check this thread.
Edited by ripster - 8/8/11 at 12:29pm
My System
(13 items)
 
  
Keyboard
Lots of them 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
Keyboard
Lots of them 
  hide details  
Reply
post #12 of 15
Could be a game related bug. They even stopped chargin a montly fee because square themselves said the game was absolutly terrible.

Edit: nvm saw you just used ff as an example happens on other stuff too
2014 Rebuild
(15 items)
 
HTPC
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Processor Z97X-UD5H-BK NVIDIA GeForce GTX 970 HyperX 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Vertex  Western Digital Green Corsair H100 Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
2x Asus PB278Q 27" 1440p Leopold FC660c Corsair HX750 Corsair 780t 
MouseMouse PadAudio
Naos Mionix 7000 Xtrac Ripper XL Klipsch ProMedia 2.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090t Asus M4A88TD-V MSI 560ti  G.Skill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Green Cooler Master Hyper N520 Windows 7 Pro Samsung 46" 120hz LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech K400 wireless Corsair CX430 CM Storm Scout Touchpad 
AudioAudio
Denon E300 AVR Klipsch Icon KF26 x2 
  hide details  
Reply
2014 Rebuild
(15 items)
 
HTPC
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Processor Z97X-UD5H-BK NVIDIA GeForce GTX 970 HyperX 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Vertex  Western Digital Green Corsair H100 Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
2x Asus PB278Q 27" 1440p Leopold FC660c Corsair HX750 Corsair 780t 
MouseMouse PadAudio
Naos Mionix 7000 Xtrac Ripper XL Klipsch ProMedia 2.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090t Asus M4A88TD-V MSI 560ti  G.Skill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Green Cooler Master Hyper N520 Windows 7 Pro Samsung 46" 120hz LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech K400 wireless Corsair CX430 CM Storm Scout Touchpad 
AudioAudio
Denon E300 AVR Klipsch Icon KF26 x2 
  hide details  
Reply
post #13 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by infodump View Post
Could be a game related bug. They even stopped chargin a montly fee because square themselves said the game was absolutly terrible.

Edit: nvm saw you just used ff as an example happens on other stuff too
It does it in all games, i just used FFXIV as an example.

Edit: just now saw your edit, haha.
Ectowave
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 1600X Gaming K3 GTX 1060 6GB Munckin 8GB 2400 
Hard DriveOptical DrivePower
Intel NVMe 128GB  WD Gold 2TB SeaSonic X650 
  hide details  
Reply
Ectowave
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 1600X Gaming K3 GTX 1060 6GB Munckin 8GB 2400 
Hard DriveOptical DrivePower
Intel NVMe 128GB  WD Gold 2TB SeaSonic X650 
  hide details  
Reply
post #14 of 15
Thread Starter 
Well if anyone wants to know, the format and reinstall of Windows fixed it. However, I'm only running Win 7 Home, instead of Ultimate and have only tried my Razar with no drivers installed. Going to hook up my G510 when I get home and see what happens. Thanks to everyone that tried to help.

There are still variables that could have caused my problem, quite frankly, I think my mobo is about to die anyway. My 1055T was far from a golden chip and the volts I've had to throw at everything may have started to catch up to me.

Sent from my MB611 using Tapatalk
Ectowave
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 1600X Gaming K3 GTX 1060 6GB Munckin 8GB 2400 
Hard DriveOptical DrivePower
Intel NVMe 128GB  WD Gold 2TB SeaSonic X650 
  hide details  
Reply
Ectowave
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 1600X Gaming K3 GTX 1060 6GB Munckin 8GB 2400 
Hard DriveOptical DrivePower
Intel NVMe 128GB  WD Gold 2TB SeaSonic X650 
  hide details  
Reply
post #15 of 15
For the most part, all the keyboard use the same default windows drivers.

My guess is something got corrupted, especially if you were crashing in windows a bunch while overclocking.
SUPERPWN
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4670K Asus z87-Pro MSI GTX 1080 Aero 32GB DDR3 Gskill Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorMonitor
4TB Seagate Windows 8 x64 Overlord x270 OC HP ZR27 
MonitorKeyboardPowerAudio
Asus PG279Q G-Tune Topre Realforce 800w Yulong D100 DAC with Denon D7000 headphones 
  hide details  
Reply
SUPERPWN
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4670K Asus z87-Pro MSI GTX 1080 Aero 32GB DDR3 Gskill Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorMonitor
4TB Seagate Windows 8 x64 Overlord x270 OC HP ZR27 
MonitorKeyboardPowerAudio
Asus PG279Q G-Tune Topre Realforce 800w Yulong D100 DAC with Denon D7000 headphones 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Keyboards
Overclock.net › Forums › Components › Keyboards › Same problem across 3 keyoboards