post #1 of 1
Thread Starter 
I wasn't quite sure whether to place this in the software section or here, but i suspect the issue has more to do with my network rather than the software itself.

So i finally got a router that isn't locked down by my ISP, thank god! (granted the firmware on the new one is pukeworthy...).

Now i want to host a Mumble server. (murmur server)

I can get the server running just fine, and i can connect to it just fine from the computer hosting as well as other computers.
The problem is that when you are hovering your mouse over the server in the server browser, it says that there is a 100% packet loss, and you cant see any info about the server i.e ping, number of people on the server etc.

I suppose i could be glad that i can just connect and it works, but being a stubborn idiot when it comes to these things i would like it to work properly biggrin.gif

Regarding the way it is set up:

I have a host name at Dyndns pointing to my external IP.

My router is set to forward the murmur server port: "64738" to my internal IP that is hosting the server.

My PC's firewall has the port 64738 opened.

I am really confused as to why it is possible to join the server, but it is not possible to view the ping and all the other stuff...

Anyone have any ideas as to how to solve this?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 3.8 Ghz Asus Rampage II Extreme ASUS DCII R290 OC 6x2 Gb Corsair Dominator 1600 Mhz DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel 80 Gb SSD/3 WD black/green = 4.5 TB Win 7 Ultimate 3x Dell u2414h Ducky YoTS 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HW 750 Watt Corsair 800D Razer Lachesis Roccat Alumic 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 3.8 Ghz Asus Rampage II Extreme ASUS DCII R290 OC 6x2 Gb Corsair Dominator 1600 Mhz DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel 80 Gb SSD/3 WD black/green = 4.5 TB Win 7 Ultimate 3x Dell u2414h Ducky YoTS 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HW 750 Watt Corsair 800D Razer Lachesis Roccat Alumic 
  hide details  
Reply