Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Horrible Temps! (100c)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Horrible Temps! (100c) - Page 2

post #11 of 15
Water is not moving 100%.
Sandy love
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.5GHz 1.32V Asus P8P67 PRO 3.0 Sapphire 5850 Hd 900/1250 Mushkin Blackline 2x4GB 1.35V 
Hard DriveOptical DrivePowerCase
Crucial M4 64Gb(boot), Samsung Spinpoint F3 1TB LG Corsair TX850W V2 Haf 932 Advanced 
  hide details  
Reply
Sandy love
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.5GHz 1.32V Asus P8P67 PRO 3.0 Sapphire 5850 Hd 900/1250 Mushkin Blackline 2x4GB 1.35V 
Hard DriveOptical DrivePowerCase
Crucial M4 64Gb(boot), Samsung Spinpoint F3 1TB LG Corsair TX850W V2 Haf 932 Advanced 
  hide details  
Reply
post #12 of 15
Test it with gpu only or cpu only, opening does not void warranty. I had similar problem before the pump lost its pressure and water werent being push out like normal.....
Stormy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core I5-3570K Gigabyte Z77X-D3H Geforce GTX Titan Geforce GTX Titan 
RAMHard DriveHard DriveOS
Samsung 30nm 16GB Corsair Neutron GTX 120GB Plextor M5P 256GB Win 8 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3011 Razer Blackwidow Tournament Edition Coolermaster Silent Pro Platinum 1000W Coolermaster Storm Stryker 
Mouse
Razer Taipan 
  hide details  
Reply
Stormy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core I5-3570K Gigabyte Z77X-D3H Geforce GTX Titan Geforce GTX Titan 
RAMHard DriveHard DriveOS
Samsung 30nm 16GB Corsair Neutron GTX 120GB Plextor M5P 256GB Win 8 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3011 Razer Blackwidow Tournament Edition Coolermaster Silent Pro Platinum 1000W Coolermaster Storm Stryker 
Mouse
Razer Taipan 
  hide details  
Reply
post #13 of 15
Posting some pics is helpful.
How much thermal paste did you put on?
What's your ambient temp?
post #14 of 15
an obvious thing to sak, do you have the water coming in the top of the block and out the bottom and if so are both links on the same side, if so its not going round the card just going through it
(pic is rubbish but is it like black part or red
post #15 of 15
Im guessing you have the inlet/outlet wrong on the GPU block or something is in there blocking flow.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Horrible Temps! (100c)