Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS P8P67 LE R3 Doesn't post
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS P8P67 LE R3 Doesn't post

post #1 of 5
Thread Starter 
Ive tried using the jumpers, memok, moving RAM, using 1 stick, removing the battery and so on.


I've gotten it to rub constantly but nothing but the fans seem to work.
The 8 pin and 24pin connectors are in and my Psu runs.

CM STORM SCOUT
MOBO IN TITLE
9600GT 512MB
G.SKILL RIPJAWS 1600 @ 1.5V
COOLER MASTER SILENT PRO 600W MODULAR
SAMSUNG F3 1TB SATA 2 3GB/S

yes I've even tried using different ddr3 modules @ 1066
The Memok led goes on sometimes.
The main problem is that it will turn on then off about 2 seconds later.
Problem silver will get rep
Scout
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 3.3ghz Asus P8Z68-v PRO EVGA GTX 560 Ti DS G.Skill Ripjaws 12GB 1600 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung F3 1TB 7200RPM Windows 7 Ultimate CoolerMaster Silent pro 600W Modular Fractal Design XL 
  hide details  
Reply
Scout
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 3.3ghz Asus P8Z68-v PRO EVGA GTX 560 Ti DS G.Skill Ripjaws 12GB 1600 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung F3 1TB 7200RPM Windows 7 Ultimate CoolerMaster Silent pro 600W Modular Fractal Design XL 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Quote:
Originally Posted by Zastugueen View Post
Ive tried using the jumpers, memok, moving RAM, using 1 stick, removing the battery and so on.


I've gotten it to rub constantly but nothing but the fans seem to work.
The 8 pin and 24pin connectors are in and my Psu runs.

CM STORM SCOUT
MOBO IN TITLE
9600GT 512MB
G.SKILL RIPJAWS 1600 @ 1.5V
COOLER MASTER SILENT PRO 600W MODULAR
SAMSUNG F3 1TB SATA 2 3GB/S

yes I've even tried using different ddr3 modules @ 1066
The Memok led goes on sometimes.
The main problem is that it will turn on then off about 2 seconds later.
Problem silver will get rep

are you sure you hooked up all the wires correctly?
i would go back through your manual and double check all your 1-pin and 2-pin connections
post #3 of 5
Thread Starter 
didnt work ://
Scout
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 3.3ghz Asus P8Z68-v PRO EVGA GTX 560 Ti DS G.Skill Ripjaws 12GB 1600 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung F3 1TB 7200RPM Windows 7 Ultimate CoolerMaster Silent pro 600W Modular Fractal Design XL 
  hide details  
Reply
Scout
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 3.3ghz Asus P8Z68-v PRO EVGA GTX 560 Ti DS G.Skill Ripjaws 12GB 1600 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung F3 1TB 7200RPM Windows 7 Ultimate CoolerMaster Silent pro 600W Modular Fractal Design XL 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
What CPU are you using, possibly you tried putting one in that's not compatible with the motherboard?
post #5 of 5
Thread Starter 
I found the problem, I bent the pins on my motherboard on accident
Anyway, I bought the P8Z68 pro instead of this motherboard.
Scout
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 3.3ghz Asus P8Z68-v PRO EVGA GTX 560 Ti DS G.Skill Ripjaws 12GB 1600 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung F3 1TB 7200RPM Windows 7 Ultimate CoolerMaster Silent pro 600W Modular Fractal Design XL 
  hide details  
Reply
Scout
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 3.3ghz Asus P8Z68-v PRO EVGA GTX 560 Ti DS G.Skill Ripjaws 12GB 1600 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung F3 1TB 7200RPM Windows 7 Ultimate CoolerMaster Silent pro 600W Modular Fractal Design XL 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS P8P67 LE R3 Doesn't post