Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Need help triple-folding
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help triple-folding - Page 2

post #11 of 22
Quote:
Originally Posted by MasterOP View Post
unless I am mistaken, if you see the picture in the first post, my 6850 appears to be GPU 0, and the 9800GT is definitely being picked up as GPU 1.

Also, no overclock.
And the driver version is 258.69
Just try it? I thought you were running the 9800GT in a different client? Try running that client with -gpu 0
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 4.15 @ ~1.39v HT ON, Turbo Off EVGA x58 3x SLI 2x EVGA GTX 980 SLI (watercooled), 1x EVGA GTX ... 6 GB 1600 OCZ DDR3 Gold Edition 7-7-7-18 @1475Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 840 SSD 250GB, 2xSamsungF3 1TB (Raid0) 22x Super Multi, 8x Blu-ray Reader Windows 7 Ultimate x64 2x Yamakasi Catleap Q270s (2560x1440) 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin 1000w Platinum HAF 932 Black Interior Logitech G500 Logitech Z5500 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 4.15 @ ~1.39v HT ON, Turbo Off EVGA x58 3x SLI 2x EVGA GTX 980 SLI (watercooled), 1x EVGA GTX ... 6 GB 1600 OCZ DDR3 Gold Edition 7-7-7-18 @1475Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 840 SSD 250GB, 2xSamsungF3 1TB (Raid0) 22x Super Multi, 8x Blu-ray Reader Windows 7 Ultimate x64 2x Yamakasi Catleap Q270s (2560x1440) 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin 1000w Platinum HAF 932 Black Interior Logitech G500 Logitech Z5500 
  hide details  
Reply
post #12 of 22
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Klue22 View Post
Just try it? I thought you were running the 9800GT in a different client? Try running that client with -gpu 0
Well hot damn.... That got it going. Thanks man, that's good stuff
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
post #13 of 22
Quote:
Originally Posted by MasterOP View Post
Well hot damn.... That got it going. Thanks man, that's good stuff
Good to hear!

On my old folding farm the device manager, folding clients, and Afterburner all saw the GPUs in different orders.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 4.15 @ ~1.39v HT ON, Turbo Off EVGA x58 3x SLI 2x EVGA GTX 980 SLI (watercooled), 1x EVGA GTX ... 6 GB 1600 OCZ DDR3 Gold Edition 7-7-7-18 @1475Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 840 SSD 250GB, 2xSamsungF3 1TB (Raid0) 22x Super Multi, 8x Blu-ray Reader Windows 7 Ultimate x64 2x Yamakasi Catleap Q270s (2560x1440) 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin 1000w Platinum HAF 932 Black Interior Logitech G500 Logitech Z5500 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 4.15 @ ~1.39v HT ON, Turbo Off EVGA x58 3x SLI 2x EVGA GTX 980 SLI (watercooled), 1x EVGA GTX ... 6 GB 1600 OCZ DDR3 Gold Edition 7-7-7-18 @1475Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 840 SSD 250GB, 2xSamsungF3 1TB (Raid0) 22x Super Multi, 8x Blu-ray Reader Windows 7 Ultimate x64 2x Yamakasi Catleap Q270s (2560x1440) 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin 1000w Platinum HAF 932 Black Interior Logitech G500 Logitech Z5500 
  hide details  
Reply
post #14 of 22
Thread Starter 
so update,

I've gone an messed up my 6850 now. the cpu is running on 4 cores just fine, and the 9800GT is chugging along scoring points, but the 6850 is now taking 3+ days to finish a WU that it previously only took 5-6 hours to do. I think the only thing that changed when it started acting weird like this is I updated my ATI drivers.

Does anyone know if updating your drivers will cause F@H v7 to take a crazy long time to complete a WU on an AMD 6000 series? It is set up to use FAHCore 16, as per zodac's v7 guide
Edited by MasterOP - 8/31/11 at 6:16am
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
post #15 of 22
Thread Starter 
I had screenshots to post, but I was going to be late for work.

GPU-Z show's 0% load on my 6850 when the folding client is "running", but acurately displays load when I benchmark the card, so I'm having trouble believing that F@H is actually running properly on that card anymore. the CPU seems to be fine. Its either that I've done something that is making the 6850 not fold properly anymore, or something is up with the fahcore 16's.

Anyone have any ideas?

I'll post the screenshots this afternoon.
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
post #16 of 22
I know very very little about AMD cards, but I've certainly experienced Nvidia drivers messing up folding (don't update past 266 until you hear that the newer ones are actually working) so that is most likely the problem, roll back to the previous drivers.
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
post #17 of 22
Thread Starter 
It wasn't the nvidia drivers I updated though, it was the catalyst, and I went back to 11.7 this morning with no change. my nvidia drivers are on (off the top of my head...) 258.69?? Haven't touched them. I thought everything was working great, games played great, physx was working, folding on all three. Its just all of a sudden the 6850 is taking over 3 days to pump out a WU worth 1800 points, which is complete nonsense. Its not the card obviously, or I would think I'd see terrible performance in games which isn't happening. I'm stumped
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
post #18 of 22
That's what I was trying to say. I don't know if drivers could be the problem for your AMD card because I have very little experience with AMD cards, but based on my experience with Nvidia cards and drivers relating to folding, and the fact that you just updated your driver recently, I would say that it's very likely that your recent AMD driver upgrade cause the problem, try rolling back your AMD drivers.
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
post #19 of 22
Try 11.5 drivers, and see if they make things better.
Megadoomer
(14 items)
 
Family Computer
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T @ 4.0Ghz ASUS M4A89GTD PRO Sparkle GTS 450 2x4GB G-Skill Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F1 1TB CM Hyper 212+ Windows 7 Professional x64 Samsung T220 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser CM 1000M HAF 922 Logitech VX Revolution 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus PN5-D 750i Evga GTS 250 2x2GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750GB Hitachi Samsung Super Writemaster Windows 7 Professional x64 19" Dell 
PowerCase
Corsair 450VX Antec 900 
  hide details  
Reply
Megadoomer
(14 items)
 
Family Computer
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T @ 4.0Ghz ASUS M4A89GTD PRO Sparkle GTS 450 2x4GB G-Skill Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F1 1TB CM Hyper 212+ Windows 7 Professional x64 Samsung T220 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser CM 1000M HAF 922 Logitech VX Revolution 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus PN5-D 750i Evga GTS 250 2x2GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750GB Hitachi Samsung Super Writemaster Windows 7 Professional x64 19" Dell 
PowerCase
Corsair 450VX Antec 900 
  hide details  
Reply
post #20 of 22
Thread Starter 
control panel -> programs -> CCC -> "change" -> "custom" -> only check the display driver -> uninstall

then just download the stand-alone 11.5 driver and install it, and try that?

The drivers don't do anything stupid I have to look out for when I go from one to the other right? No additional software necessary to clean stuff up, etc? you get what I mean?


Edit: And I wish I was paying attention, when I put the computer together I think I went with the drivers from the CD, and now I don't know which version I was on before I updated to 11.8 /facepalm
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
My AMD&nVidia&ATI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090T 3.8 @ 1.4v Crosshair IV Formula Sapphire 6850 850/4000 + 9800GT PhysX 8GB HyperX 1600 
Hard DriveOSPowerCase
120GB Solid 3 Boot - 1TB WD Black Windows 7 Ultimate Antec TruePower 750 HAF 932 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Need help triple-folding