Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › HFM reports client as "hung"
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HFM reports client as "hung" - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
restarting the client fixed it. Thanks Klue.
post #12 of 12
Quote:
Originally Posted by Captain_cannonfodder View Post
restarting the client fixed it. Thanks Klue.
You're welcome
Good to hear you got it working without nuking the whole thing.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 4.15 @ ~1.39v HT ON, Turbo Off EVGA x58 3x SLI 2x EVGA GTX 980 SLI (watercooled), 1x EVGA GTX ... 6 GB 1600 OCZ DDR3 Gold Edition 7-7-7-18 @1475Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 840 SSD 250GB, 2xSamsungF3 1TB (Raid0) 22x Super Multi, 8x Blu-ray Reader Windows 7 Ultimate x64 2x Yamakasi Catleap Q270s (2560x1440) 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin 1000w Platinum HAF 932 Black Interior Logitech G500 Logitech Z5500 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 4.15 @ ~1.39v HT ON, Turbo Off EVGA x58 3x SLI 2x EVGA GTX 980 SLI (watercooled), 1x EVGA GTX ... 6 GB 1600 OCZ DDR3 Gold Edition 7-7-7-18 @1475Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 840 SSD 250GB, 2xSamsungF3 1TB (Raid0) 22x Super Multi, 8x Blu-ray Reader Windows 7 Ultimate x64 2x Yamakasi Catleap Q270s (2560x1440) 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin 1000w Platinum HAF 932 Black Interior Logitech G500 Logitech Z5500 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › HFM reports client as "hung"