Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Nvidia video and color enchancemnt settings not working?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Nvidia video and color enchancemnt settings not working?

post #1 of 3
Thread Starter 
I could have sworn that edge enchantment and noise reduction worked in flash videos like youtube before....

But now when I load up a video a move the sliders nothing changes, neither does the color settings. I even used two monitors to test it.


Anyone else having a problem like this? Or is there something im missing?

Thanks.
So modest
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2400 Asus p67 Galaxy GTX 460 910 cc / 2100 mc Crosair 8gb 
Hard DriveOS
250gb WD in raid0 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
So modest
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2400 Asus p67 Galaxy GTX 460 910 cc / 2100 mc Crosair 8gb 
Hard DriveOS
250gb WD in raid0 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
update to the lastest driver
post #3 of 3
Thread Starter 
I did :,
So modest
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2400 Asus p67 Galaxy GTX 460 910 cc / 2100 mc Crosair 8gb 
Hard DriveOS
250gb WD in raid0 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
So modest
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2400 Asus p67 Galaxy GTX 460 910 cc / 2100 mc Crosair 8gb 
Hard DriveOS
250gb WD in raid0 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Nvidia video and color enchancemnt settings not working?