Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Please help me :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Please help me :( - Page 2

post #11 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by _s3v3n_ View Post
My usual problem was only the first mentioned. The bios defaults to IDE mode and I always use AHCI on all my rigs. So when I get a BSOD on boot up. I always know what went wrong. Windows 7 usually got every storage driver(including generic ones).

What was your old setup specs? I had one issue a while back when I moved a W7 hard drive from a Pentium D machine to a Core 2 quad machine.
My older setup was an intel dg31pr (MOBO) + intel Q6600 (CPU). So?
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
post #12 of 35
Quote:
Originally Posted by Saizer View Post
My older setup was an intel dg31pr (MOBO) + intel Q6600 (CPU). So?
Then that should not be an issue. Try the boot repair utility.
post #13 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by _s3v3n_ View Post
Then that should not be an issue. Try the boot repair utility.
Do you know which is the problem now that I inserted the W7 installation disk? That it doesn't recognize it!

When I boot the PC the first error says:

"Detecting drives; Done, No drives found"

What can I do?
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
post #14 of 35
Quote:
Originally Posted by Saizer View Post
Do you know which is the problem now that I inserted the W7 installation disk? That it doesn't recognize it!

When I boot the PC the first error says:

"Detecting drives; Done, No drives found"

What can I do?
Download this;

ftp://ftp.evga.com/driver/Intel_RAID.zip

Extract the files to a USB flash drive and load the drivers on the Storage part of the W7 setup.
post #15 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by _s3v3n_ View Post
Download this;

ftp://ftp.evga.com/driver/Intel_RAID.zip

Extract the files to a USB flash drive and load the drivers on the Storage part of the W7 setup.
Okey ll try it, gonna tellyou the results
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
post #16 of 35
Thread Starter 
The site doesn't exist )=
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
post #17 of 35
Quote:
Originally Posted by Saizer View Post
The site doesn't exist )=
You gotta be kidding me. I just downloaded the file directly from that link in my post

Try this one;

http://www.evga.com/support/download/default.aspx

Download the one that says "RAID" (Third from the bottom list)
post #18 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by _s3v3n_ View Post
You gotta be kidding me. I just downloaded the file directly from that link in my post

Try this one;

http://www.evga.com/support/download/default.aspx

Download the one that says "RAID" (Third from the bottom list)
Damn man, damn. It still doesn't work. Could you quickly upload it to MegaUpload please??

Something you would like to know is that when the No hard disk found screen appears above it there is a message that says:

"jmicron technology. corp pci express to PATA IDE controller rom v1.07.14 copyright 2005-2009 jmicrin technology corp (http://www.jmicron.com)"

Ive read that I have to dissable it, but I can't find it on the bios. Where is it?
Edited by Saizer - 10/2/11 at 6:32pm
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
My Console Killer
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K EVGA P67 NVIDIA GeForce GTX 590 G-Skill Ripjaws+ 4GB + Trubulence II Fan 
RAMHard DriveOSMonitor
G. Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64 Bits Samsung 17' 
KeyboardPowerCaseMouse
Wireless Microsoft Keyboard OCZ 750W Modular Cooler Master HAF 932 Advanced Wireless Microsoft Mouse 
Audio
Creative SB Titanium 
  hide details  
Reply
post #19 of 35
Quote:
Originally Posted by Saizer View Post
Damn man, damn. It still doesn't work. Could you quickly upload it to MegaUpload please??
Megaupload link;

http://www.megaupload.com/?d=L2RSBMIC
post #20 of 35
Quote:
Originally Posted by Saizer View Post
Damn man, damn. It still doesn't work. Could you quickly upload it to MegaUpload please??

Something you would like to know is that when the No hard disk found screen appears above it there is a message that says:

"jmicron technology. corp pci express to PATA IDE controller rom v1.07.14 copyright 2005-2009 jmicrin technology corp (http://www.jmicron.com)"

Ive read that I have to dissable it, but I can't find it on the bios. Where is it?
Not familiar with the EVGA bios. But it should be in Chipset/Storage part of UEFI bios.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Please help me :(