Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Random SLI not detected issues
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Random SLI not detected issues

post #1 of 3
Thread Starter 
Hey guys, I'm running a GTX 460 2win.
Every now and then all of a sudden my Device Manager tells me there's only 1 GTX460 running...on top of that the SLI options on my NVidia control panel disappear.

Only fix I've found is reinstalling the drivers, running 285.38 right now. Any idea of how to fix this without a reinstall? It's obnoxious because I have to continuously change around my display output while reinstalling and it's just ANNOYING as ****.
WIP
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3 EVGA GTX 460 2win G. Skill Sniper Low Voltage 8GB 1600mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Asus Combo Drive Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H 
PowerCase
Seasonic X-750 Corsair 600t White 
  hide details  
Reply
WIP
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3 EVGA GTX 460 2win G. Skill Sniper Low Voltage 8GB 1600mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Asus Combo Drive Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H 
PowerCase
Seasonic X-750 Corsair 600t White 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Seems like you have enough power so i would say make sure your power connections for pcie are tight at psu and on the cards themselves and reseat them both.

If that doesnt fix it I reccomend completley uninstalling any existing graphics drivers. restarting the computer then installing the newest version.
this is most likely the fix but i like to rule out hardware issues first\\

Good luck hope i helped
Stevev pc 2.5
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 6700k Asus Z170 Pro Gaming gtx 980 ti evga SC 8gigs Corsair 3200 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256 Gb Crucial SSDs X2 junk dvdr xspc custom loop Windows10 64 But 
MonitorKeyboardPowerCase
QNIX evo 2 2560x1440 oc96hz +Samsung S23a950d 1... Razer Blackwidow Chroma Tournament edition evga 1000w  Corsair 600T 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Razer Goliathus Razer kraken 7.1/ 2.1 stereo speaker set up 
  hide details  
Reply
Stevev pc 2.5
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 6700k Asus Z170 Pro Gaming gtx 980 ti evga SC 8gigs Corsair 3200 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256 Gb Crucial SSDs X2 junk dvdr xspc custom loop Windows10 64 But 
MonitorKeyboardPowerCase
QNIX evo 2 2560x1440 oc96hz +Samsung S23a950d 1... Razer Blackwidow Chroma Tournament edition evga 1000w  Corsair 600T 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Razer Goliathus Razer kraken 7.1/ 2.1 stereo speaker set up 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Worked!
WIP
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3 EVGA GTX 460 2win G. Skill Sniper Low Voltage 8GB 1600mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Asus Combo Drive Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H 
PowerCase
Seasonic X-750 Corsair 600t White 
  hide details  
Reply
WIP
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3 EVGA GTX 460 2win G. Skill Sniper Low Voltage 8GB 1600mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Asus Combo Drive Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H 
PowerCase
Seasonic X-750 Corsair 600t White 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Random SLI not detected issues