post #1 of 1
Thread Starter 
EDIT: Problem fixed.
Opened them up and cleaned them. ummm.. lol =P

The bass seems to have completely disappeared. I just get really high-pitched highs. At first I thought I was going crazy, but then I plugged in my HD 280 PROs and I noticed a huge difference. I've owned them for about 6 months and they've been working like a charm up until today.

Any advice as to how I could possibly go about fixing this?
Edited by dotcom - 10/3/11 at 1:27pm
Narwhal
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2550k Intel BOXDZ77GA70K GTX 680 SLI Corsair Dominator GT 8gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Black 1TB + 256GB Samsun... ASUS DRW-24B1ST/BLK/B/AS Corsair H100 Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit - OEM 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2420T 120Hz Filco Majestouch - MX Blue - Metallic Blue limi... Corsair AX850 Corsair Special Edition White Graphite Series 600T 
MouseMouse PadAudio
Logitech G500 Some $5 one from Microcenter Sennheiser HD 25 II - HD 280 PRO 
  hide details  
Reply
Narwhal
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2550k Intel BOXDZ77GA70K GTX 680 SLI Corsair Dominator GT 8gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Black 1TB + 256GB Samsun... ASUS DRW-24B1ST/BLK/B/AS Corsair H100 Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit - OEM 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2420T 120Hz Filco Majestouch - MX Blue - Metallic Blue limi... Corsair AX850 Corsair Special Edition White Graphite Series 600T 
MouseMouse PadAudio
Logitech G500 Some $5 one from Microcenter Sennheiser HD 25 II - HD 280 PRO 
  hide details  
Reply