Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 570 no video and craz fan rpm... sometimes...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 570 no video and craz fan rpm... sometimes...

post #1 of 3
Thread Starter 
Sometimes when I start my pc my video card gives out no video and the fan is really really loud. If I restart it sometimes and sometimes doesn't do it again until it starts up just fine and works great until a restart is needed.

I just rma'd my gtx 570 for artifacts and got this replacement back from evga. Hopefully it isn't busted as well.

Thanks for any help!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3.4ghz i7 Sandybridge ASUS P8P67 Deluxe GTX 570 - EVGA 8gb gskill ddr3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 1tb drives Asus all in one Windows 7 Ultimate 64 bit Couple dell monitors 
PowerCaseMouse
CORSAIR Enthusiast Series TX750 V2 750W nzxt phantom Crappy Dell Mouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3.4ghz i7 Sandybridge ASUS P8P67 Deluxe GTX 570 - EVGA 8gb gskill ddr3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 1tb drives Asus all in one Windows 7 Ultimate 64 bit Couple dell monitors 
PowerCaseMouse
CORSAIR Enthusiast Series TX750 V2 750W nzxt phantom Crappy Dell Mouse 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
possibly a psu issue? its hard to tell because you havent filled out your sig rig info,

go to USER CP at the top then on the left hand side go to "edit system"

fill it out as best you can, that will help us help you
   
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600k  asus sabertooth p67 EVGA GTX570 EVGA GTX570 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston genesis Western Digital Caviar Black 500gig Corsair Force 3 Lg Blu Ray 
CoolingCoolingCoolingOS
H100 noctua nzxt Windows 7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 42In Tv Logitic wave Corsair HX1000 NZXT Phantom 
MouseAudio
Logitech Wave logitech 
  hide details  
Reply
   
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600k  asus sabertooth p67 EVGA GTX570 EVGA GTX570 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston genesis Western Digital Caviar Black 500gig Corsair Force 3 Lg Blu Ray 
CoolingCoolingCoolingOS
H100 noctua nzxt Windows 7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 42In Tv Logitic wave Corsair HX1000 NZXT Phantom 
MouseAudio
Logitech Wave logitech 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Sorry about that, I could have sworn I filled that out last time I was here. Anywho, I filled out what I could on my phone. Hopefully someone can shed some light here. Like I said, It's only like this sometimes when the system starts.

I can max out battlefield 3 if the damn thing gets into windows.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3.4ghz i7 Sandybridge ASUS P8P67 Deluxe GTX 570 - EVGA 8gb gskill ddr3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 1tb drives Asus all in one Windows 7 Ultimate 64 bit Couple dell monitors 
PowerCaseMouse
CORSAIR Enthusiast Series TX750 V2 750W nzxt phantom Crappy Dell Mouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3.4ghz i7 Sandybridge ASUS P8P67 Deluxe GTX 570 - EVGA 8gb gskill ddr3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 1tb drives Asus all in one Windows 7 Ultimate 64 bit Couple dell monitors 
PowerCaseMouse
CORSAIR Enthusiast Series TX750 V2 750W nzxt phantom Crappy Dell Mouse 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 570 no video and craz fan rpm... sometimes...