Overclock.net › Forums › Specialty Builds › Servers › Possible to host two different websites on one server?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Possible to host two different websites on one server? - Page 2

post #11 of 12
Assuming those directories exist and the DNS records for those two domains are correct and up to date, it should work.

What errors do you receive when trying to start apache?
magg0rt
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4930k @ 4.6Ghz MSI X79A-GD45 Plus PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm RAM (8x4GB) 240GB Seagate SSD (Windows 8.1) 120GB Samsung 840 Pro (Fedora Linux) 120GB PNY XLR8 SSD (Steam) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
HP DVD Writer 1070r Corsair H100i Windows 8.1 Pro x64 Planar SA2311W (120HZ) 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG248QE (144HZ) CM Storm QuickFire Pro Antec TruePower New 750w Corsair 200R 
MouseAudio
SteelSeries Xai ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
magg0rt
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4930k @ 4.6Ghz MSI X79A-GD45 Plus PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm RAM (8x4GB) 240GB Seagate SSD (Windows 8.1) 120GB Samsung 840 Pro (Fedora Linux) 120GB PNY XLR8 SSD (Steam) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
HP DVD Writer 1070r Corsair H100i Windows 8.1 Pro x64 Planar SA2311W (120HZ) 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG248QE (144HZ) CM Storm QuickFire Pro Antec TruePower New 750w Corsair 200R 
MouseAudio
SteelSeries Xai ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
There is no error. The server just doesn't start.
I am using WAMP server, and when the icon is green it means it's online. The icon stays yellow.
The error logs indicate nothing, and there is no error message either.

When trying to acccess either of my domains in a browser, I am presented with this:
Quote:
The connection has timed out
The server at _________ is taking too long to respond
When trying to access my server directly through my public IP, I am presented with the same error.

After removing the VirtualHosts section in httpd.conf and starting the server again, everything works perfectly again.


UPDATE:
I removed the "Listen 80" line from my httpd.conf and now, when trying to access my server through both my domains and my public IP, I am presented with this:


After I removed "Listen 80" my Apache error log gives me this
Code:
Warning: DocumentRoot [C:/www/domainone] does not exist But it does exist...
Warning: DocumentRoot [C:/www/domaintwo] does not exist This too
[Sun Oct 23 13:59:12 2011] [notice] Apache/2.2.17 (Win32) PHP/5.3.5 configured -- resuming normal operations
[Sun Oct 23 13:59:12 2011] [notice] Server built: Oct 18 2010 01:58:12
[Sun Oct 23 13:59:12 2011] [notice] Parent: Created child process 3432
Warning: DocumentRoot [C:/www/domainone] does not exist
Warning: DocumentRoot [C:/www/domaintwo] does not exist
Warning: DocumentRoot [C:/www/domainone] does not exist
Warning: DocumentRoot [C:/www/domaintwo] does not exist
[Sun Oct 23 13:59:12 2011] [notice] Child 3432: Child process is running
[Sun Oct 23 13:59:12 2011] [notice] Child 3432: Acquired the start mutex.
[Sun Oct 23 13:59:12 2011] [notice] Child 3432: Starting 64 worker threads.
[Sun Oct 23 13:59:12 2011] [notice] Child 3432: Starting thread to listen on port 80.
[Sun Oct 23 13:59:21 2011] [error] [client 127.0.0.1] client denied by server configuration: C:/www
[Sun Oct 23 13:59:24 2011] [error] [client 66.249.72.43] client denied by server configuration: C:/www

UPDATE 2:
I got it working. Apache was denying access to all directories by default which I never changed.
Edited by kiwiasian - 10/23/11 at 2:19pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Servers
Overclock.net › Forums › Specialty Builds › Servers › Possible to host two different websites on one server?