Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › Thermaltake TR2 700W vs. Antec Neo Eco 620W vs. Seasonic S12ii 620W
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Thermaltake TR2 700W vs. Antec Neo Eco 620W vs. Seasonic S12ii 620W - Page 3

post #21 of 32
"Antec NeoECO 620w (Review) (Website)
Seasonic S12II / M12II 620w (Review) (Website) (Website)"

"Class 3 (125-200W)
GTX560Ti, GTX560, GTX460, GTX275, GTX260, 9800GTX+, 9800GTX, 8800 Ultra, 8800GTX, 8800GTS 512, HD6950, HD6870, HD5870, HD5850, HD5830, HD4890, HD4870, HD3870 = 400W"
post #22 of 32
Even though that Cooler Master is not top tier it should power a single 560Ti just fine..... at the very least it would boot up. You may have some other issue coming into play here.
post #23 of 32
Thread Starter 
So it seems the amperage rating on my current power supply are the problem, then on to the Seasonic wagon. cheers everyone will +rep you when i get back and install it. Just kidding
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #24 of 32
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TheEddie View Post
Even though that Cooler Master is not top tier it should power a single 560Ti just fine..... at the very least it would boot up. You may have some other issue coming into play here.
The VGA_LED on my motherboard is the one light still on while the computer won't boot so that means it's the graphics card, right! and the computer was functional until I installed my new graphics card!
Edited by 0mar32 - 10/6/11 at 8:17am
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #25 of 32
Quote:
Originally Posted by 0mar32 View Post
The VGA_LED on my motherboard is the one light still on while the computer won't bootso that means it's the graphics card, right!
Do you have access to another power supply to test? Are you sure your card's power connections are nice and tight?
post #26 of 32
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TheEddie View Post
Do you have access to another power supply to test? Are you sure your card's power connections are nice and tight?
Yes
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #27 of 32
Quote:
Originally Posted by 0mar32 View Post
My current power supply, in sig rig, doesn't seem to be able to power it up. So how can a 430w power it.

BTW I need a final answer should I go with the Seasonic cause I'm going down after 30 minutes to get it.
There may be a problem with your current unit or your setup as that PSU should do the job.
Test Bed
(24 items)
 
TTTbox
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570K  Biostar TZ774XE Power Color AX5770 1GB 4x4GB 1866Mhz 9-10-9-27-2T 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung Spinpoint F3 1TB Samsung Spinpoint F3 1TB Western Digital Green 2TB Samsung Spinpoint M4 500GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Intel X-25M G2 80GB Lite-On BluRay Drive Arctic Cooling Freezer 13 Pro Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2212HM Deck Legend Frost Tactile Silverstone Strider Plus 750w Custom Acrylic Test Bed 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G500 Cooler Master Storm Tactics FPS Beyer Dynamics DT-990 600ohm Samson MediaOne 3A 
AudioAudioOtherOther
FiiO E09k QOGIR FiiO E17 ALPEN Microsoft Lifecam Studio Blue Yeti Pro Microphone 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A10-A5800K ASRock FM2A85X-ITX Radeon HD7770 1GB 2x8GB 1866mhz C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
SanDisk Ultra Plus 128GB 2TB 5400 RPM  24x DVD Drive Noctua L9A 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Home Premium 32" IPS TV Logitech K400 Seasonic G360 
CaseMouseAudio
Cooler Master Elite 120 Advanced Logitech K400 Trackpad Custom 2.1 Home Theater Setup 
  hide details  
Reply
Test Bed
(24 items)
 
TTTbox
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570K  Biostar TZ774XE Power Color AX5770 1GB 4x4GB 1866Mhz 9-10-9-27-2T 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung Spinpoint F3 1TB Samsung Spinpoint F3 1TB Western Digital Green 2TB Samsung Spinpoint M4 500GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Intel X-25M G2 80GB Lite-On BluRay Drive Arctic Cooling Freezer 13 Pro Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2212HM Deck Legend Frost Tactile Silverstone Strider Plus 750w Custom Acrylic Test Bed 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G500 Cooler Master Storm Tactics FPS Beyer Dynamics DT-990 600ohm Samson MediaOne 3A 
AudioAudioOtherOther
FiiO E09k QOGIR FiiO E17 ALPEN Microsoft Lifecam Studio Blue Yeti Pro Microphone 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A10-A5800K ASRock FM2A85X-ITX Radeon HD7770 1GB 2x8GB 1866mhz C9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
SanDisk Ultra Plus 128GB 2TB 5400 RPM  24x DVD Drive Noctua L9A 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Home Premium 32" IPS TV Logitech K400 Seasonic G360 
CaseMouseAudio
Cooler Master Elite 120 Advanced Logitech K400 Trackpad Custom 2.1 Home Theater Setup 
  hide details  
Reply
post #28 of 32
Quote:
Originally Posted by 0mar32 View Post
Yes
Try your second PCI-E slot, move your RAM into different slots if possible. Has this card ever worked to your knowledge? Was it bought new?

Some googling shows that other people have had the same problem with your board, and the PSU was not the cause. Look around.
post #29 of 32
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TheEddie View Post
Try your second PCI-E slot, move your RAM into different slots if possible. Has this card ever worked to your knowledge? Was it bought new?

Some googling shows that other people have had the same problem with your board, and the PSU was not the cause. Look around.
I've tried on my second slot, moved my RAM, this card is new and worked before I installed drivers but after restarting it wouldn't boot, I've tried booting with only one stick nothing would work and the VGA LED is still the one that's lit up.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #30 of 32
Quote:
Originally Posted by 0mar32 View Post
I've tried on my second slot, moved my RAM, this card is new and worked before I installed drivers but after restarting it wouldn't boot, I've tried booting with only one stick nothing would work and the VGA LED is still the one that's lit up.
If it booted before it is not your PSU, unless it just blew out a puff of smoke and died. Try a BIOS/CMOS reset.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › Thermaltake TR2 700W vs. Antec Neo Eco 620W vs. Seasonic S12ii 620W