Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Got my SB working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Got my SB working

post #1 of 2
Thread Starter 
SB got here about 1300, but I fell asleep because the other keyboard for backup rig was missing, then I wokeup and assembled the thing

just set my ram to 6-8-6-20-24-1T, and 1.6V works perfect, I don't know if the extra volts are needed on this 1.35V CL7 ram

I've had trouble remembering passwords all day, I gave, just now installing BC2

not going to OC chip yet, make sure it and openbox MB works normal for 2 days 1st





edit:idle temps with downclocked i5-2500k
21
28
22
26
Edited by StarDestroyer - 10/6/11 at 9:31pm
purifying flames
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k @ 4.6 GHz Gigabyte Z68XP-UD4 rev 1.0 sapphire 6950 2GB 4GB 1600 CL6 
Hard DriveMonitorPower
Crucial M4 128GB sata3 24" 1080p XFX 750W XXX 80+silver 
  hide details  
Reply
purifying flames
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k @ 4.6 GHz Gigabyte Z68XP-UD4 rev 1.0 sapphire 6950 2GB 4GB 1600 CL6 
Hard DriveMonitorPower
Crucial M4 128GB sata3 24" 1080p XFX 750W XXX 80+silver 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Nice!

However, putting 1.6V through 1.35V memory seems to me like it would be unsafe. Can you try a lower voltage to see if it works? Sometimes putting too much voltage through memory can create instability before causing physical damage to the chips.
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Got my SB working