Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Windows 7 Aero problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Windows 7 Aero problems

post #1 of 4
Thread Starter 
It takes me an extra 29 seconds to startup if I am using an aero theme, but only 3 seconds (I did it multiple times between them) if I am using windows 7 basic ( NOT Windows classic ).

Yet it only takes me 2 seconds, after I'm in windows, to switch between them.

What's up with that?

Also, if anyone can tell me how to get a darker windows 7 basic theme, I'd appreciate it. The color editing doesn't work with 7 basic.
Havoc
(25 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k ASUS P8P67 Evo GTX 670  16gB DDR3 1333 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
3* Corsair M4 128gB 2* Samsung F3 1tB Blu-ray Drive DVD-RW Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 W10 CU 64 2* cPVA 2333T 27QW Crossover 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K65 750W Seasonic Gold HAF 932 DeathAdder  
Mouse PadAudioAudioAudio
Razer eXactMat X-Fi Titanium Yamaha HTR 5960 7.1 Receiver DIY Speakers 
AudioOtherOtherOther
18" Sealed Sub 3* Zalman F3 120mm Logitech C510 Kensington Memory Foam KBD Pad 
Other
CS Hyde Mouse Skates 
  hide details  
Reply
Havoc
(25 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k ASUS P8P67 Evo GTX 670  16gB DDR3 1333 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
3* Corsair M4 128gB 2* Samsung F3 1tB Blu-ray Drive DVD-RW Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 W10 CU 64 2* cPVA 2333T 27QW Crossover 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K65 750W Seasonic Gold HAF 932 DeathAdder  
Mouse PadAudioAudioAudio
Razer eXactMat X-Fi Titanium Yamaha HTR 5960 7.1 Receiver DIY Speakers 
AudioOtherOtherOther
18" Sealed Sub 3* Zalman F3 120mm Logitech C510 Kensington Memory Foam KBD Pad 
Other
CS Hyde Mouse Skates 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
When did this start happening?
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Since I remember.

I've done a fresh install twice. This time I decided to change things a little at a time, and figure out what it is. Which, I did.

So, it does it on a fresh install.
Havoc
(25 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k ASUS P8P67 Evo GTX 670  16gB DDR3 1333 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
3* Corsair M4 128gB 2* Samsung F3 1tB Blu-ray Drive DVD-RW Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 W10 CU 64 2* cPVA 2333T 27QW Crossover 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K65 750W Seasonic Gold HAF 932 DeathAdder  
Mouse PadAudioAudioAudio
Razer eXactMat X-Fi Titanium Yamaha HTR 5960 7.1 Receiver DIY Speakers 
AudioOtherOtherOther
18" Sealed Sub 3* Zalman F3 120mm Logitech C510 Kensington Memory Foam KBD Pad 
Other
CS Hyde Mouse Skates 
  hide details  
Reply
Havoc
(25 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k ASUS P8P67 Evo GTX 670  16gB DDR3 1333 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
3* Corsair M4 128gB 2* Samsung F3 1tB Blu-ray Drive DVD-RW Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 W10 CU 64 2* cPVA 2333T 27QW Crossover 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K65 750W Seasonic Gold HAF 932 DeathAdder  
Mouse PadAudioAudioAudio
Razer eXactMat X-Fi Titanium Yamaha HTR 5960 7.1 Receiver DIY Speakers 
AudioOtherOtherOther
18" Sealed Sub 3* Zalman F3 120mm Logitech C510 Kensington Memory Foam KBD Pad 
Other
CS Hyde Mouse Skates 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by icor1031 View Post
Since I remember.

I've done a fresh install twice. This time I decided to change things a little at a time, and figure out what it is. Which, I did.

So, it does it on a fresh install.
This is something I've never heard of, so I don't know.

The only thing I can think of is that something is physically not connected 100%. Like maybe the graphics card is not quite in all the way, or perhaps the memory isn't, or perhaps some cable somewhere it just not quite perfectly connected.
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Windows 7 Aero problems