Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Unable to install AMD CAP.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Unable to install AMD CAP.

post #1 of 5
Thread Starter 
Here's the error, any ideas on a fix? this has been happening ever since 11.5. Driver updates install okay, it's just the catalyst profiles



Uploaded with ImageShack.us
Six
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4930k Asus Rampage IV Gene evga 980ti SC+ 16gb Samsung 30nm 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 256x2 Raid0 none Corsair H80 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Acer Predator XB270HU Ducky Shine 4 Corsair AX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT03 Razer Deathadder 2013 Alienware Fiio e11 + AD700 
  hide details  
Reply
Six
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4930k Asus Rampage IV Gene evga 980ti SC+ 16gb Samsung 30nm 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 256x2 Raid0 none Corsair H80 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Acer Predator XB270HU Ducky Shine 4 Corsair AX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT03 Razer Deathadder 2013 Alienware Fiio e11 + AD700 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Try this:

Clean it with Atiman Uninstaller v.6.0.0.msi. Download LINK

Run it with administrator privilege. Some antivirus software will give false positive. Let it restarts itself to complete the uninstallation.

Then Install Catalyst 11.9 + CAP1 (Catalyst Application Profiles to support Crossfire).

Also set the UAC to minimum in Windows Control Panel.
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
thank you, but unfortunately i still have the same issue
Six
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4930k Asus Rampage IV Gene evga 980ti SC+ 16gb Samsung 30nm 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 256x2 Raid0 none Corsair H80 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Acer Predator XB270HU Ducky Shine 4 Corsair AX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT03 Razer Deathadder 2013 Alienware Fiio e11 + AD700 
  hide details  
Reply
Six
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4930k Asus Rampage IV Gene evga 980ti SC+ 16gb Samsung 30nm 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 256x2 Raid0 none Corsair H80 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Acer Predator XB270HU Ducky Shine 4 Corsair AX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT03 Razer Deathadder 2013 Alienware Fiio e11 + AD700 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Try to run Windows repair and Checkdisk. If that doesn't solve it for you, fresh OS re-install is the fastest solution.
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
It's an installer error afaik. You have to track down the dll that needs to be re-registered. The *.exe is trying to run a dll that is broken. There's also another way to clean out all of the AMD dlls, but I don't recall the method. I've posted it before... but crap I can't remember it atm. Lemme see if I can joggle it loose.

Btw, have you done a proper uninstall of the drivers? Or tell me how you've been doing it.
The 3930
(26 items)
 
Junior's 3930
(22 items)
 
DATA/HTPC
(20 items)
 
  hide details  
Reply
The 3930
(26 items)
 
Junior's 3930
(22 items)
 
DATA/HTPC
(20 items)
 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Unable to install AMD CAP.