Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 560 - SLI flickering in ALL games!?!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 560 - SLI flickering in ALL games!?!? - Page 2

post #11 of 23
Actually got the flikering again
Just small parts
It's not the whole screen
Just on my toon picture lol
Or my suit when I choose te nano vision in crysis 2

Ran heaven and furmark and no issues
Just in game and certain parts lol
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k | 4.6ghz @1.30v Asrock z68 extreme4 gen3 HD 7950 crossfire 8gb ddr3 1866 Gskill 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial m4 128gb + wd10ears + WD velociraptor Xspc rs240 + ex360 Windows7 x64 Thermaltake TR2 700w 
Case
Nzxt switch 810 matte black 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k | 4.6ghz @1.30v Asrock z68 extreme4 gen3 HD 7950 crossfire 8gb ddr3 1866 Gskill 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial m4 128gb + wd10ears + WD velociraptor Xspc rs240 + ex360 Windows7 x64 Thermaltake TR2 700w 
Case
Nzxt switch 810 matte black 
  hide details  
Reply
post #12 of 23
does it show your weapon enchants and water like its supposed to?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 Evga classified 4-way sli x58 gtx 580 (hydrocopper 2)tri-sli 12 gb kingston hyper X 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
g.skill phoenix pro 120gb raid 0 lg dvd writer win 7 ultimate 64bit 3x iiyama 24 inch full hd led 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech g15+g13 SilverStone Strider ST1500 coolermaster HAFx logitech g700 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 Evga classified 4-way sli x58 gtx 580 (hydrocopper 2)tri-sli 12 gb kingston hyper X 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
g.skill phoenix pro 120gb raid 0 lg dvd writer win 7 ultimate 64bit 3x iiyama 24 inch full hd led 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech g15+g13 SilverStone Strider ST1500 coolermaster HAFx logitech g700 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
post #13 of 23
Quote:
Originally Posted by ricklen;15289692 
Try to adjust the SLI bridge while your computer is still on and running Furmark or something.

Had the same problem with my SLI GTX 460's and I moved the SLI bridge untill the flickering was gone.

Good luck.

Have you tried this?
post #14 of 23
hey sorry for the late reply
it happens randomly
i will try it when it happens again smile.gif

Thanks
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k | 4.6ghz @1.30v Asrock z68 extreme4 gen3 HD 7950 crossfire 8gb ddr3 1866 Gskill 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial m4 128gb + wd10ears + WD velociraptor Xspc rs240 + ex360 Windows7 x64 Thermaltake TR2 700w 
Case
Nzxt switch 810 matte black 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k | 4.6ghz @1.30v Asrock z68 extreme4 gen3 HD 7950 crossfire 8gb ddr3 1866 Gskill 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial m4 128gb + wd10ears + WD velociraptor Xspc rs240 + ex360 Windows7 x64 Thermaltake TR2 700w 
Case
Nzxt switch 810 matte black 
  hide details  
Reply
post #15 of 23
Quote:
Originally Posted by maheegan;15289851 
does it show your weapon enchants and water like its supposed to?

yeah everything is fine except my toon icon thing on the top left hand corder and bottom right headscratch.gif
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k | 4.6ghz @1.30v Asrock z68 extreme4 gen3 HD 7950 crossfire 8gb ddr3 1866 Gskill 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial m4 128gb + wd10ears + WD velociraptor Xspc rs240 + ex360 Windows7 x64 Thermaltake TR2 700w 
Case
Nzxt switch 810 matte black 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k | 4.6ghz @1.30v Asrock z68 extreme4 gen3 HD 7950 crossfire 8gb ddr3 1866 Gskill 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial m4 128gb + wd10ears + WD velociraptor Xspc rs240 + ex360 Windows7 x64 Thermaltake TR2 700w 
Case
Nzxt switch 810 matte black 
  hide details  
Reply
post #16 of 23
I've had similar problems with my GTX 570's (both of them, even when tested separately, so wasn't SLI related for me). The problem just seems to come and go randomly but it's been okay for quite a while now. When it used to get bad, a cold shutdown would fix it O_o.

You mean something like this? (but on a bigger scale):
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qba_-AK2Gxw"]http://www.youtube.com/watch?v=qba_-AK2Gxw[/ame]
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4 GHz ASUS P8Z68 V-Pro 2 x EVGA GTX 570 SC SLI Mushkin Blackline 8GB, 1600MHz, 1.35v 
Hard DriveOSMonitorPower
64GB M4 SSD + 3x2TB F4's Windows 7 64bit BenQ G2420HD @1080p Corsair HX 750 
Case
CM HAF 932 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4 GHz ASUS P8Z68 V-Pro 2 x EVGA GTX 570 SC SLI Mushkin Blackline 8GB, 1600MHz, 1.35v 
Hard DriveOSMonitorPower
64GB M4 SSD + 3x2TB F4's Windows 7 64bit BenQ G2420HD @1080p Corsair HX 750 
Case
CM HAF 932 
  hide details  
Reply
post #17 of 23
Quote:
Originally Posted by Thi3p;15290319 
yeah everything is fine except my toon icon thing on the top left hand corder and bottom right headscratch.gif

oh then your problem is different from mine tongue.gif

made a screenshot, left is how it looks and right how it's supposed to look wowscrnt.jpg
Edited by maheegan - 10/13/11 at 9:22am
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 Evga classified 4-way sli x58 gtx 580 (hydrocopper 2)tri-sli 12 gb kingston hyper X 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
g.skill phoenix pro 120gb raid 0 lg dvd writer win 7 ultimate 64bit 3x iiyama 24 inch full hd led 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech g15+g13 SilverStone Strider ST1500 coolermaster HAFx logitech g700 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 Evga classified 4-way sli x58 gtx 580 (hydrocopper 2)tri-sli 12 gb kingston hyper X 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
g.skill phoenix pro 120gb raid 0 lg dvd writer win 7 ultimate 64bit 3x iiyama 24 inch full hd led 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech g15+g13 SilverStone Strider ST1500 coolermaster HAFx logitech g700 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
post #18 of 23
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Thi3p;15289659 
rolled back to 275.33
wow doesnt blink anymore
still getting weird blinking in nano vision mode though but everything else seems fine smile.gif

but it does seem a lot better smile.gif

good luck!

Unfortunately my system won't recognize SLI with any drivers older than the 280.26
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
4790k EVGA GTX 980 Ripjaws 1866 Intel 730 
CoolingMonitorCase
silent wings ASUS Vga 236h define r5 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
4790k EVGA GTX 980 Ripjaws 1866 Intel 730 
CoolingMonitorCase
silent wings ASUS Vga 236h define r5 
  hide details  
Reply
post #19 of 23
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ricklen;15290229 
Have you tried this?

No.

This seems completely foolish to do.
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
4790k EVGA GTX 980 Ripjaws 1866 Intel 730 
CoolingMonitorCase
silent wings ASUS Vga 236h define r5 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
4790k EVGA GTX 980 Ripjaws 1866 Intel 730 
CoolingMonitorCase
silent wings ASUS Vga 236h define r5 
  hide details  
Reply
post #20 of 23
Thread Starter 
Like someone else said...it seems to happen with just a single card active as well -- must be a driver issue or something.

Man...nvidia has been a **HUGE** disappointment. Doubt I'll ever buy Nvidia again after all this.
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
4790k EVGA GTX 980 Ripjaws 1866 Intel 730 
CoolingMonitorCase
silent wings ASUS Vga 236h define r5 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
4790k EVGA GTX 980 Ripjaws 1866 Intel 730 
CoolingMonitorCase
silent wings ASUS Vga 236h define r5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 560 - SLI flickering in ALL games!?!?