Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Help - Urgent
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help - Urgent

post #1 of 5
Thread Starter 
Havent had my computer on for the last day ish just turned it on and it makes a clicking sound and shows a black screen and Ñ and a little green thing next to it. I thought it might be the gfx cards but tried both of them solo and in together but it still clicks and shows that screen any ideas?
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
965BE 3.8ghz OC GA-MA790GPT-UD3H HD5870CF Corsair Dominator (4x2gb) 1600MHz 
OSPowerCase
Win7 64bit Corsair TX750W CM HAF 932 
  hide details  
Reply
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
965BE 3.8ghz OC GA-MA790GPT-UD3H HD5870CF Corsair Dominator (4x2gb) 1600MHz 
OSPowerCase
Win7 64bit Corsair TX750W CM HAF 932 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Thread Starter 
UPDATE - no graphics cards in still clicking so its not them but cant hear where its coming from!
UPDATE 2 - just started gonna check hd
Edited by broomhead123 - 10/13/11 at 3:36am
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
965BE 3.8ghz OC GA-MA790GPT-UD3H HD5870CF Corsair Dominator (4x2gb) 1600MHz 
OSPowerCase
Win7 64bit Corsair TX750W CM HAF 932 
  hide details  
Reply
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
965BE 3.8ghz OC GA-MA790GPT-UD3H HD5870CF Corsair Dominator (4x2gb) 1600MHz 
OSPowerCase
Win7 64bit Corsair TX750W CM HAF 932 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
CPU Fan, HDD, PSU Fan, case fan?

Or the mouse inside the case?
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Clicking is often the drive failing - and that "n" with the tilde also.

My bet - dead HDD.

Disconnect it and put all else back in and see what happens.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 Asus Lappy GeForce GT520M 4096 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB LG W7=64 ult + Slackware13.1_64 + MineOS HP w2207h 
KeyboardCaseMouse
logitech G11 Fugly, lol logitech mx518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 Asus Lappy GeForce GT520M 4096 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB LG W7=64 ult + Slackware13.1_64 + MineOS HP w2207h 
KeyboardCaseMouse
logitech G11 Fugly, lol logitech mx518 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
its just booted into windows using the HD and just rebooted into partedmagic and gonna test it then do some other testing but it seems to all be fine!
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
965BE 3.8ghz OC GA-MA790GPT-UD3H HD5870CF Corsair Dominator (4x2gb) 1600MHz 
OSPowerCase
Win7 64bit Corsair TX750W CM HAF 932 
  hide details  
Reply
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
965BE 3.8ghz OC GA-MA790GPT-UD3H HD5870CF Corsair Dominator (4x2gb) 1600MHz 
OSPowerCase
Win7 64bit Corsair TX750W CM HAF 932 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Help - Urgent