Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › No POST
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No POST - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Tried a different Monitor as well as different DVI/VGA cables. And I've been working on wooden floor.
Rig
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k ga-x99-sli gigabyte 7970 wf 16gb 4x4 lpx 
Hard DriveCoolingPowerCase
samsung 830 128gb ven x/gt ap-15 evga g2 650w corsair 450d 
Audio
jbl lsr305 
  hide details  
Reply
Rig
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k ga-x99-sli gigabyte 7970 wf 16gb 4x4 lpx 
Hard DriveCoolingPowerCase
samsung 830 128gb ven x/gt ap-15 evga g2 650w corsair 450d 
Audio
jbl lsr305 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
did you take the cpu out to reapply goop? if so check to see if you bent any of the socket pins. If not, it sounds like the CPU Is dead. although I don't know why it would be you didn't do jack ____ to it.
Edit System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
830x4 ASUS blah blah blah PRO/USB3 FiveEightFiveZer0 2x4 AMD entertainment edition memory lolwut 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda >:] WD Scorpio >:] idk lol 212 
OSMonitorKeyboardPower
xx64en_client_en-us_Retail_Ultimate-_EN_DVD LED 23'' 1080P 5MS no dead pixels :D Goodwill 500w PCP+C 80+<3 
CaseMouseMouse Pad
Antec 300 Was a G500 :*( Steel Series 
  hide details  
Reply
Edit System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
830x4 ASUS blah blah blah PRO/USB3 FiveEightFiveZer0 2x4 AMD entertainment edition memory lolwut 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda >:] WD Scorpio >:] idk lol 212 
OSMonitorKeyboardPower
xx64en_client_en-us_Retail_Ultimate-_EN_DVD LED 23'' 1080P 5MS no dead pixels :D Goodwill 500w PCP+C 80+<3 
CaseMouseMouse Pad
Antec 300 Was a G500 :*( Steel Series 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › No POST