Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › 3D Mark 11 - Combined Test Flag Flicker w/ SLI
New Posts  All Forums:Forum Nav:

3D Mark 11 - Combined Test Flag Flicker w/ SLI

post #1 of 2
Thread Starter 
Hi folks,

Ran into a problem with 3D Mark 11 and trying to work out whether it could be a problem with one of my SLI pair.

Basically, for the last Combined Test the flags are flickering / artifacting almost.

I ran Intel Burn Test for 50 passes over night without a problem.

Such a strange issue.

I've formatted Windows, start from fresh and the issue remains.

Using 285.38 drivers and it also happens with the 275.33 drivers.

Any ideas?
Carbon GT
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.5Ghz Asus P8P67 Pro Gainward Titan 8GB Mushkin Ridgeback Redline 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
256GB Samsung 830 SSD - 240GB Vertex 2E SSD Samsung SH-B123L Blu Ray Windows 8 64-bit 23" Asus VG236 - 120hz 
KeyboardPowerCaseMouse
QPAD MK85 Corsair HX850 NZXT Phantom Cyborg RAT 7 
Mouse PadAudio
Ozone Gaming Gear Asus Xonar DGX 
  hide details  
Reply
Carbon GT
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.5Ghz Asus P8P67 Pro Gainward Titan 8GB Mushkin Ridgeback Redline 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
256GB Samsung 830 SSD - 240GB Vertex 2E SSD Samsung SH-B123L Blu Ray Windows 8 64-bit 23" Asus VG236 - 120hz 
KeyboardPowerCaseMouse
QPAD MK85 Corsair HX850 NZXT Phantom Cyborg RAT 7 
Mouse PadAudio
Ozone Gaming Gear Asus Xonar DGX 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by Arthur Hucksake View Post
Hi folks,

Ran into a problem with 3D Mark 11 and trying to work out whether it could be a problem with one of my SLI pair.

Basically, for the last Combined Test the flags are flickering / artifacting almost.

I ran Intel Burn Test for 50 passes over night without a problem.

Such a strange issue.

I've formatted Windows, start from fresh and the issue remains.

Using 285.38 drivers and it also happens with the 275.33 drivers.

Any ideas?
That's the sign of CPU or/and RAM OC instability. The OC didn't pass 3DMark 11. Try again with default clocks, it should go away.
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › 3D Mark 11 - Combined Test Flag Flicker w/ SLI