Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P67A-UD4 not posting after bios update
New Posts  All Forums:Forum Nav:

P67A-UD4 not posting after bios update

post #1 of 2
Thread Starter 
Last night I updated the bios on my board using the @bios utility and then turned it off for the night. This morning I turned it on and my fans and cooling are working bit nothing else. My g510 is not even loghting up. So far I have reseated my RAM and taken out the CMOS battery and still have nothing. Thought i would see if you guys have any ideas while I continue troubleshooting.

UPDATE: I got it figured out. I knew it was just something stupid I was missing. I removed the battery and used a screwdriver to touch those reset CMOS pins and it worked after that.
Edited by JSDempsey - 10/16/11 at 4:45am
old
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K 4.5Ghz Gigabyte GA-P67A-UD4 EVGA GTX 670 FTW 8GB Corsair Vengeance 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial C300 64GB Western Digital Black 1TB Samsung Blu-Ray XSPC Raystorm 
CoolingOSMonitorKeyboard
XSPC RX360 Windows 7 Premium x64 Samsung Syncmaster SA950 Logitech G510 
PowerCaseMouseAudio
SeaSonic X-850 Corsair 800D Logitech G9X Creative X-Fi Titanium HD 
  hide details  
Reply
old
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K 4.5Ghz Gigabyte GA-P67A-UD4 EVGA GTX 670 FTW 8GB Corsair Vengeance 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial C300 64GB Western Digital Black 1TB Samsung Blu-Ray XSPC Raystorm 
CoolingOSMonitorKeyboard
XSPC RX360 Windows 7 Premium x64 Samsung Syncmaster SA950 Logitech G510 
PowerCaseMouseAudio
SeaSonic X-850 Corsair 800D Logitech G9X Creative X-Fi Titanium HD 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Instead of shorting th pins you could have disconnected the PSU from the wall outlet. The PSU powers the BIOS chip even with the battery removed.
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P67A-UD4 not posting after bios update