Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Gigabyte UD3 rear analog ports not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte UD3 rear analog ports not working

post #1 of 3
Thread Starter 
I was wondering if any one knows how to fix this, i am using a gigabyte 990fxa-ud3 mobo and the rear analog ports arent working so i cant plug speaker in the back or anything. Has anyone else had this problem? thanks
Muh Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 Black Edition [3.2 GHz] GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ Asus GTX 460 1 gig G.Skill 460 4 GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
Deskstar 320 gig Ubuntu 11.04 & Windows 7 HP w1907 Antec 620 Watt 
Case
NZXT PHANTOM 
  hide details  
Reply
Muh Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 Black Edition [3.2 GHz] GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ Asus GTX 460 1 gig G.Skill 460 4 GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
Deskstar 320 gig Ubuntu 11.04 & Windows 7 HP w1907 Antec 620 Watt 
Case
NZXT PHANTOM 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Have you got anything plugged into the front panel ports at the same time? Most motherboards disable rear panel output when headphones are plugged in on the front panel.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 975 Gigabyte GA-890XA-UD3 Reference GTX 580 AMD Black Edition DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
160gb SATA 1tb SATA LG DVD RW Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro x64 Acer X183HQL 18.5" Transonic LCD TV Microsoft Sidewinder X4 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Extreme Power Plus 550w Silverstone Raven RV-03 Razer Deathadder SteelSeries QCK+ Large 
AudioOther
Creative PCI Sound Card Logitech G13 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 975 Gigabyte GA-890XA-UD3 Reference GTX 580 AMD Black Edition DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
160gb SATA 1tb SATA LG DVD RW Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro x64 Acer X183HQL 18.5" Transonic LCD TV Microsoft Sidewinder X4 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Extreme Power Plus 550w Silverstone Raven RV-03 Razer Deathadder SteelSeries QCK+ Large 
AudioOther
Creative PCI Sound Card Logitech G13 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
well i didnt have anything plugged int the front panel when i was plugging it into the rear ones
Muh Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 Black Edition [3.2 GHz] GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ Asus GTX 460 1 gig G.Skill 460 4 GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
Deskstar 320 gig Ubuntu 11.04 & Windows 7 HP w1907 Antec 620 Watt 
Case
NZXT PHANTOM 
  hide details  
Reply
Muh Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 Black Edition [3.2 GHz] GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ Asus GTX 460 1 gig G.Skill 460 4 GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
Deskstar 320 gig Ubuntu 11.04 & Windows 7 HP w1907 Antec 620 Watt 
Case
NZXT PHANTOM 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Gigabyte UD3 rear analog ports not working