Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › screen flicker
New Posts  All Forums:Forum Nav:

screen flicker - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by cyanmcleod View Post
well i went back to 9.10 and i am still having issues. this is just sad, i really hate to go buy a card for my HTPC :-/

UPDATE: well i found a fix, but its not the one i wanted

i uninstalled everything ATI related and just went with the default windows 7 driver that auto installed on reboot and everything is fine now. i guess i just wont be able to do any gaming on the thing but thats fine for now.
You swapping different cards around without uninstalling driver? That could be the issue. Uninstall, shutdown, move the card to other PCIe, install Catalyst 11.9, restart, go to Windows Screen Resolution to set the correct resolution and refresh rate. If it works fine, you can move the card back to previous slot (PC off during swapping process).

If you load WDDM basic driver, your card is in full 3D core/memory clocks and voltage.
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Ken1649 View Post
You swapping different cards around without uninstalling driver? That could be the issue.
of course i uninstalled the drivers, i even tried the TV on 2 different computers each running perfectly find with 11.6 on 1 and 11.8 on the other and still had the same issue.
Junk
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700K 4.6 Gigabyte Z68X-UD4 Msi R9 270X 8GB 1333 DDR3 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SSD + 7 other drives H100 Windows 7 Ultimate 64-bit Asus 23in 
KeyboardPowerCaseMouse
Rosewill Mech EVGA 750 Rosewill Thor MX518 
Mouse Pad
Steelseries 
  hide details  
Reply
Junk
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700K 4.6 Gigabyte Z68X-UD4 Msi R9 270X 8GB 1333 DDR3 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SSD + 7 other drives H100 Windows 7 Ultimate 64-bit Asus 23in 
KeyboardPowerCaseMouse
Rosewill Mech EVGA 750 Rosewill Thor MX518 
Mouse Pad
Steelseries 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › screen flicker