Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › GPU Usage spikes when running GPU tool.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GPU Usage spikes when running GPU tool.

post #1 of 6
Thread Starter 
I was messing around with overclocks the other day and have since reset the clocks to factory settings. When I reset my clocks I ran the GPU test just to make sure all was good and it ran just fine steady 99% no issues. I ran a GPU test today and this is what is happening with my GPU Usage, it is spiking up and down when it should be a steady 99%. It goes from 84-99% up and down. Any ideas on why?

post #2 of 6
What drivers you using?
post #3 of 6
Thread Starter 
The most up to date 280.26 I believe
post #4 of 6
Thread Starter 
K i reinstalled the beta 285.38 driver which is what I was using. It stopped the spiking, but now when I run the tool it doesnt run the GPU at 99% its topped out at 94% at stock clocks.
post #5 of 6
Is it consistent at 94?
post #6 of 6
Thread Starter 
Yes and I have now reinstalled afterburner to see if maybe it messed something up in the OSD but that is not the case. Ive reinstalled drivers properly, reinstalled a different vers of MSI and its stuck at 94% on the OSD, and to be honest it seems like the temperatures fluctuate alot more. like back and fourth.

Edit: Yea its being reallllllly wierd now..... it says my GPU usage in game is 50-60% which is total bs because its always running 99% in game never fluctuating. I play BFBC2 cranked
Edited by Twitch Alucard - 10/19/11 at 10:41am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › GPU Usage spikes when running GPU tool.