Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › Bad SuperPi times?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Bad SuperPi times?

post #1 of 8
Thread Starter 
I am getting..

110 seconds Super Pi 1M on my N270.

100 seconds Super Pi 1M on my A330.

According to this site:
http://hwbot.org/compare/processors#..._1,1709_1-3,14

That is WAY off.

Any ideas?
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Quote:
Originally Posted by Track View Post
I am getting..

110 seconds Super Pi 1M on my N270.

100 seconds Super Pi 1M on my A330.

According to this site:
http://hwbot.org/compare/processors#..._1,1709_1-3,14

That is WAY off.

Any ideas?
are you plugged in? check your cpuz and see if the frequency is right? check the profile and see if you are under power saver.
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by gooface View Post
are you plugged in? check your cpuz and see if the frequency is right? check the profile and see if you are under power saver.
I'll run it again plugged in, but as far I know, it's not under power saver.

The Atom 330 is a desktop mITX board.

Looking around, I see that most people are getting 90-105 on the A330 under Vista/7, so maybe those are XP results that show 77?

Weird.
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
make sure you are on balanced or high performance under power settings in windows. and yes plug it in and see what that does.
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by gooface View Post
make sure you are on balanced or high performance under power settings in windows. and yes plug it in and see what that does.
Okay, plugged in is 102 seconds for the N270.

I installed Windows 7, so I don't have that Balanced, High, thing.

I also tried running it OC'd to 2.0Ghz. I got an error.

So, 100(s) for the A330, 102(s) for the N270.

It least it's consistent.
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Quote:
Originally Posted by Track View Post
Okay, plugged in is 102 seconds for the N270.

I installed Windows 7, so I don't have that Balanced, High, thing.

I also tried running it OC'd to 2.0Ghz. I got an error.

So, 100(s) for the A330, 102(s) for the N270.

It least it's consistent.
windows 7 and vista have the balanced and high thing, look under power options in windows, its there.
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by gooface View Post
windows 7 and vista have the balanced and high thing, look under power options in windows, its there.
Oh, I thought you meant that little ASUS app that comes with the 1000h, based on N270.

Weird thing now..

I am getting 1800 running Cinebench 10 64-bit. That's 21% higher than the 1500 I see others are getting.

Also, I got 69 seconds running wPrime 32M. That site shows 55 seconds.. I guess that's also running XP, huh?

EDIT: Ran 32-bit now, got 1480. Looks like 64-bit is 20% faster than 32-bit..
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Quote:
Originally Posted by Track View Post
Oh, I thought you meant that little ASUS app that comes with the 1000h, based on N270.

Weird thing now..

I am getting 1800 running Cinebench 10 64-bit. That's 21% higher than the 1500 I see others are getting.

Also, I got 69 seconds running wPrime 32M. That site shows 55 seconds.. I guess that's also running XP, huh?

EDIT: Ran 32-bit now, got 1480. Looks like 64-bit is 20% faster than 32-bit..
did your prime 1m test speed improve? yes, with windows xp, they probably have less processes running in the background.
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › Bad SuperPi times?